Oltiin sitten reippaita ja mentiin kisoihin kun oltiin kerta ilmottauduttu! Ihan kaamee stressi ja kiire töiden vuoksi ja ei kerennyt pahemmin kisaa stressata. Ja olin päättänyt; mun pitää olla reipas koska muuten hommasta ei tuu mitään ja jos Pulmu ei mee pökkiin niin osaa kyllä jutut! Ja niin osasikin, niin hyvin kun tällä hetkellä vaan osaa!

Kisat oli Varps Areenan lämpimässä hallissa ja matkattiin Tiinan ja Demon kanssa paikalle. Ilmottauduin, tehtiin pikku lenkki ja mentiin kehän reunalle katselemaan kisoja. Mä pidin korvanapit korvilla niin pysyin sopivasti "kuuluvuusalueen ulkopuolella" omassa rauhassa. Pulmu oli vähän rauhaton kun mentiin halliin, olis halunnut syöksyillä kaikkialle ja yritti vinkua+ bongas Satsun liikkuroimasta kehästä ja ei meinannnut kestää nahoissaan kun ei päässyt kakkosta moikkaamaan. Alokasluokassa oli 8 koiraa ja Pulmu toisessa paikallaolo ryhmässä ja starttasi 6. Ei ollut kauheasti lämmittelytilaa, mutta leikitin Pumpea EVL palkintojenjaon aikana ja tein seuruuta + leikittiin vähän edellisen koiran aikana.

Koko luokka kerättiin riviin tuomarin puhutteluun ja siinä kohti Pulmua rupesi huimaamaan. Oli vähän ankeena ja kun vapautin niin olis halunnut häipyä paikalta, ryntäsi ovelle. Mutta ei auta, otin takaisin ja istuin lattialla ekan ryhmän ajan Pn kanssa. Paikallaolot tehtiin peräkanaa ja leikitin Pulmua hihnalla kehään mennessä että ei vetäis lisäpökkyrää juoksutarkastuksesta. Oli suht ok kun mentiin kehään ja kuten itselleni toitotin, ainut vaihtoehto on et ainakin mä oon tosi reipas!

Tuomarina Riikka Pulliainen:

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS 10; istui ja oli paikallaan, vapautin reteesti kun olin niin iloinen :D

PAIKALLAOLO 10: meni vähän sitkeesti maahan (muiden käskyt ahdisti?) ja painoi pään alas kun viereiselle koiralle annettiin toinen käsky. Jossain kohti rivin reunimmainen koira lähti hipsimään ja Pulmu vähän mulkoili sitä ja katseli ovelta kuuluvia ääniä. Mutta makas aika ok näköisenä ja nousi mun käskyllä ylös (vähän näemmä nykäisen kropalla myös).

-----------omaa vuoroa annoin odotellessa annoin Pulmun Satsulle, et mun jännitys ei tartu siihen.

SEURUU HIHNASSA JA VAPAANA 10: hei se osas kääntyäkkin aika kivasti! Tää niin kivasti kun vaan nyt tällä hetkellä osaa :) Korjataan päätä seuraavaksi yms. pienempiä juttuja

MAAHAMENO 10: katsoin alas käskyä antaessa

LUOKSETULO 9,5: haluisin et juoksis lujempaa, mutta ei kantanut vielä kisaan saakka. Pomppas vähän sivulle tullessa ja pa väljä.

SEISOMINEN 10: taitava tyttö :)

HYPPY 10: edellisestä liikkeestä vapauttaessa kehuin ja aloin virittämään "Kohta mennään hyppäämään" ja Pulmua lähti kaartamaan sen oloisena että missä pirussa se hyppy on. Muistan kun Satsu antoi aikanaan kaikenlaisia takuita "Se tulee vielä noutamaan ja juoksemaan lujaa yms." Mutta ei ottanut vastuuta siitä, että jos nollaa alokasluokassa hypyn sillä että menee itse hyppäämään ennen aikojaa :D Otin Pulmun sitten "siinä" käskyllä kulkemaan mukaan kun mentiin hypyn lähelle. Hyvin teki!

Kokonaispisteet 198,5p/ I palkinto ja luokkavoitto! Tuomari kehui, että näytti tosi hienolta :) Demo ja Tiina hienolla ykkösellä toisia ja TK1, hyvä meidän kyyti!

Pulmu tuntui yksilöliikkeissä ihan tosi kivalta, vastasi kehuihin hyvin, ei välittänyt palkattomuudesta tai paikasta ja oli tosi tomera. Ja oli liikkeiden alussa ihanan tomerana, ihan liikkis! Liikkuri ja tuomari oli tosi teiniystävällisiä eikä kulkeneet mukana lähellä ja Minna liikkuroi kiltillä äänellä. Tosi hyvä fiilis molemmille ekasta kisasta!

Piuppa ja Satsu veti mahti hienosti VoiVoi luokassa: 304p./ I palkinto ja luokkavoitto! Hyvä Itä-Suomen alaosasto :D

Video täällä, jos et halua katsella paikallaoloja, kelaa vähän :)