Tiisatai-aamuna hyödynsin taas koulunpihan häiriön ja treenasin aamulla Konstaa viedessä. Meinas tulla pari pöhpöh alkuun ohikulkijoilla, mutta en välittänyt. Annoin humputella kentällä pallon kanssa sen aikaa kun rakensin ruudun yms.

Seuruuta, käännöksiä ja suoraakin. Alkaa jo vähän siistiytyä se vasemmalle käännös. Noutoja; vaihtaa kapulaa tosi huonosti taas leluun, vaikuttikohan se taistelukokeilu näin paljon? Mun lähellä "kiitos" kuitilla pudottaa kapulan ja jatkaa sitten leikkiä. Paitsi metallilla vaikeampaa edelleen, mutta siitäkin pallo kelpas semi hyvin+ huolii namin palkaksi. Kokeilin myös leikkiä, että nosti metallin aika läheltä ja antoi sen mulle käteen ja tästä palkaksi heitin tennispallon. Tää oli Pulmusta hauska vaihtaripeli. Puukapulan nostot oli nyt aika kivoja ja siistejä, aina P ei osaa arvioida jarrutusta ja menee ohi mutta nyt ei musta tarkoituksellisesti läpsinyt kapulaa. Metallin kanssa tassut tulee herkemmin avuksi jos matkaa kapulalle enemmän/ kerkeää tulla vauhtia menossa/ näkee kun kapula on heitetty (ei siis niin kerkästi jätetyn kapulan kanssa). Metallia poimi kuitenkin ihan kivasti vaikka oli autossa ollut jäinen kapula+ lunta kentällä.

Tehtiin myös ruutua, nyt ei menee takaa enää niin paljoa yli, stoppaa aikaisemmin. Täytyy tarkkailla tätä paikkaa/ palkkausta. Otin edelleen enimmäkseen leikkinä paikan tarjoamista eri matkoilta ja jessillä pallo lensi. Taisin tehdä myös luoksetulon variaatioita ja loppuun lyhyen paikallaolon (oli tosi skarppina kun hummailin Ristyn kanssa kentällä ja käytiin piilossakin).

Illalla kotona naksuttelin kaukoja (huoh nää on kyllä ikuisuusprojekti..) ja vähän teipin kosketusta tunnarin aloitukseen.

--------------

Keskiviikko aamuna puistotreeni:

-Namilla seuruun käännöksi, ei pompannut enää juurikaan, mutta näppärästi tarjoaa istumista vasemmalle käännöksessä. Pitää muistaa sitä palkkaa vähän oikealta. Namitin myös täyskäännöstä ja pysähdyksiä, sitten leikkiä ja lelupalkalla pidempää suoraa

-Jäävät kaikki; seis, istu ja maahan. Apuja kaikkiin että olivat tosi napakat.

-Kaukoja namilla, ensin yksittäisiä i-m ja m-i ja sitten pieniä sarjoja avokaukoja n. 1,5 metristä. Istumista pitää vahvistaa paljon läheltä, että nousee napakasti!

-Puun kierto+ vauhtipalkka, kierto+ sivulle x2, kierto+ vauhtipalkka, kierto+ stoppi :) + pallo lensi ja loppuun vielä kierto+vauhtipalkka. Nyt kiihdytti tosi hyvin jessillä narppaan! Noita vauhdista sivulletuloja pitäis ottaa paljon, tekee hypyn tai lenkin mielellään ja jää väljäksi perusasennossa helposti.

Kotona naksuttelin vähän teippikosketuksesta, koklasin myös niin että vein Pulmun nurkan taakse odottamaan ja sitten lähetin "etsimään" teippiä. Oon ehkä turhan hätäinen naksauttamaan heti kun osuu teipin kohdalle, pitäis opettaa se ilmaisu rauhottuminen kohdalla myös. Tosi nokkelana tyttönä kävi aina tökkimässä sitä paikkaa, missä teippi oli viimeksi ollut jos vaihdoin sen paikkaa :D Mutta miten se ilmaisun opettaminen onnistuu kun P nuolee tai tökkii tai repii teippiä heti kun yritän odottaa pienen hetken... Ajoitus on varmaan aika tärkeä juttu :) Väleihin kokeilin pelkkää käsikosketusta (teippi mun kädessä), mutta tässä kans pitäis saada viivettä peliin. Sirke joskun neuvoi sitä lelua tuomalla käsikosketusta eli et tarjois lelua mun käteen. Pitäis varmaan kehitellä tätä.