Aamulla puistosettiä lenkin varrella ja Pieksämäelle mennessä käytiin teippaamassa HauHau halliin graanin mainos+ Pumpe pääsi vähän leikkimään, seuraamaan ja tehtiin pari versiota luoksetulosta.

Töistä ajeltiin Satsun luokse Varkauteen, ihanaa päästä lämpimään halliin kun ulkona oli kurja sadeilma:

-Seuruuta; näytettiin vasemmalle kääntymistä ja se oli edistynyt kovasti! Tehtiin muitakin käännöksiä, oikealle käännökseen "harppaustreeni" eli P sivulla, harppaan jonnekkin oikealle pitkän askeleen ja "sivulle". Ilman apuja pitäis Pulmun löytää paikka. Söpösti yritti ja muutenkin oli kiva kun oikeasti tuntui siltä, että tavottelee namia. Lopuksi pätkä suoraa niin että Satsu käskytti, hyvin kipitti :)

-Luoksetuloa ja stoppeja. Kahden objektin kiertoa ja palkkaa vauhdista ja jossain kohti stoppi (kaikki avut). Pitää muistaa kierrossa: ensin "Pulmu" ja sitten "Jes" ja vapautus leluun. Eli ensin se luoksetulo käsky! Stoppeihin yritti kovasti stopata, mutta tassut ei pitänyt. Muutenkin aika liirailevaa tuo matolla liikkuminen, pien ei osaa hallita liikkumista liukkaalla.

--------Piuppa teki

-Tunnaria: käsikosketusta teipille, pitäis saada voimakkaammaksi ja viivettä peliin. Muista antaa nami naksun jälkeen kosketettavaan käteen. Mä oon niin köpö kun on paljon varusteita! Kokeiltiin teipin kosketusta myös seinästä, vähän oli ???? Pulmu mutta alkoi sitten tomerana etsimään teippiä haistellen niin että nenä paukkui! Kerran yritti hypätä seinään kun oli menossa teippiä etsimään...

-------Piuppa oli pätevä

-Noutoa- eihän se haluu yhtään taas vaihtaa kapulaa leluun, me leikittiin pallolla Satsun kanssa, Satsu nauroi maha kippurassa ja Pulmu juoksi mukana hienosti kapulaa pitäen. Ehkä taas joku päivä... Nostot aina vaan parempia kun oli enemmän focus leluun, yritti nostaa tosi näppärästikkin mutta tossut ei vaan pitänyt liukkaalla

-Ruutuun kerran lelulle ja kerran tyhjään (meinas lähteä hyppäämään, mutta muistikin sitten et toi oli joku muu käsky)

-Kaukoja; tähän vaan toistoja ja tekniikkaa, kokeile takapalkkaa. Ole selkeä kriteereissä!