Aamusettiä puistossa; luoksetulon eri variaatioita kierron kautta. Vauhtipalkkaa (muistin ensin "Pulmu" sitten "jes" :)), sivulletuloja, stoppeja pari ja kahden puun kiertoa. Vaikeaa juosta suoraa kun on paljon puita kierrettäväksi, pieni paimen juoksee mielellään isoa ympyrää :D Vaikka luulin ensin että P juoksee suoraa, mutta tuleehan tuo paimenympyrä kun P kasvaa :) Seuruuta; käännöksiä namilla ja suoraa lelulla. Jäävät kaikki.

---------

Kotona aamulla ja illalla kosketusta ja teipin etsimistä. Oli paljon pätevämpi taas kuin eilen ja sain tosi hyviä ilmaisuja! Piti nenää paikallaan jo aika kivoja pätkiä! Välillä kädestä pelkkään ilmaisua ja sitten P nurkan taakse ja teippi seinään ja etsiminen+ ilmaisu. Aamulla tehtiin post it lapulla ja teki sillä paremmin, illalla teippiä yritti taas enemmän nuolla ja repiä. Kokeilin teippiä myös maahan, mutta siinä tulee repimistä vielä enemmän+ yritti tarjota siihen maahanmenoa. Päätä sitten naksuttaako vai ei kun P ilmaisee tosi hyvin, mutta on peppu pystyssä etupää maassa...

Illalla tehtiin kaukoja ja kokeilin takapalkkaa, tää tuntui hyvältä! Teki asennot alussa vähän jähmeästi mutta selvästi takapainoisemmin kuin nami mulla kädessä. Tosi kiltisti jätti namin vaikka heitin sen Pn yli taakse ja olis halunnut hypätä perään.

Tästä ei tulis kyllä mitään jos ei olis oma valmentaja vahtimassa!! Kiitos Satsu!!