Aamulla käytiin HauHau hallilla ennen töihin menoa. Olin reipas ja tein treenisuunnitelman oikein paperille:

-Jäävät; kaikkia, ensin takaperin kävellen ja sitten sivulta. Palkaksi naksu+heitin namia, naturalmenut on niin pieniä että meinas hukkua hiekkaan ja meni vähän etsimiseksi. Maahanmeno on nopeutunut kivasti, istuminenkin alkaa löytyä mutta ilman apua sotkee vielä helposti seisomiseen.

-Ruudun paikkaa. Tässäkin aluksi naksu ja nami, mutta meni liikaa namin etsimiseksi ja heittelin sitten palloa. Läheltä ja kauempaa myös. Kiertämisestä kiihdyttää kivasti ruutuun, mutta juoksee sitä ympyrää. Jos jätän istumaan ja menen lähemmäs ruutua ja ohjaan sieltä niin ei kiihdytä niin hyvin (näitä tietty tehty niin vähän). Juoksee nyt vähän takaperin loppupätkän jos miettiin itse pysähtymistä, ihan kuin olisin joskus kuullut jonkun muunkin tehneen näin :D

-Kaukoja; lähinnä avo malliin ja ensin ihan vierestä sarjaa ja nami kaikista vaihdoista ja sitten eri matkoista. Tosi näppärä silloin kun haluaa, maahanmeno tosi hyvä oikeastaan aina, jos ei jumita (nyt ei enää ole pomppinut eteenpäin/ tarjonnut päätä maahan), istumaan nousee välillä pomppaamalla, välillä jalat vuorotellen nostaen. Kriteeri+ palkka vain hyvistä..

-LT variaatioita, muistin myös sitä loppua

-Noudon loppua molemmilla. Tässä vähän sellainen olo, että tätä pitäis kehittää, liikaa teen vaan sitä jättö+lähetys+vauhtipalkka. Nyt muutakin peliin enemmän.

Jotenkin vähän plääh olo jäi...

---------------

Töistä lähtiissä käytiin lähipuistossa kävelyllä ja tein pikkusetin. P pursui energiaa päivän pötköttelyn jälkeen ja oli ihan super! Sivulletuloja, luoksetulon loppua, seuruun lähtöjä ja kapulan tuonteja sivulle. P Oli ihan super näppärä ja leikki ihan äly hyvin, taisteli ihan raivopäisenä patukasta. Olis se vaan niin loisteliasta jos vire olis aina tällainen, pikkukoira ihan super näppärä ja yritteliäs, mä tyytyväinen ja treenit menis just niin kuin toivoo. Mutta jos lehmällä olis siivet niin sekin varmaan lentäis. Ja jos aina menis hyvin niin ei sekään enää miltään tuntuis. Mutta pystyy kyllä vaikka mihin (me molemmat) jos sille päälle sattuu :)

--------------

Perjantaina oltiin Laukaassa Konstaa hakemassa ja tein lähipuistossa keppipalkalla muutamia luoksetuloja (sivulletuloja vauhdilla), pa tulemisia muutenkin ja seuraamaan lähtöjä. P oli tosi näppärä ja leikki tietty hyvin. Nämähän liittyy toisiinsa tietty :)