Oho, pikkisen on lirvahtanut taas aikaa sitten viime päivityksen. Jos viimeksi kirjoitin, että "Mitä enemmän elämässä on tapahtumia, sitä enemmän tiedät olevasi hengissä", niin nyt varmaan oon niin elossa että! Tai sitten en enää kohta mitään muuta kun makaan suu auki jossain valkotakkisten keskellä :D

No siis sutinaa on piisannut; iso ei oo aina hyvä, töitä piisaa enemmän kuin kolmen edestä kolmella kaupalla. Mutta itseppähän olen itseni (ja lähipiirini) tähän ajanut. Mutta treenaamisesta ei olla luovuttu, ainakin lenkin varrella kerkee tehdä pikkusettiä päivittäin + pari kertaa pyörähdetty HauHau hallilla kun ollaan oltu Pieksämäellä. Muutamana aamuna treenattu koulun pihassa- hyvin on kehittynyt häiriönsieto sielläkin. Sisällä olen naksutellut teipputunnaria ja P etsii nenä paukkuen teipinpalaa seinästä ja ilmaisee sitä tosi pätevänä. Joku kerta laitettu muutama post it lappu häiriöksi (Konsta toimii avustajana), hyvin jättää ne noteeraamatta (ainakin nyt kun ovat selvästi erillään ja ilmaistavana edelleen se maalarinteippi). Kaukojumppaa tehty myös, avo versioon oon saanut ainakin näin sisällä jo kivasti matkaa.

Ulkona päätyöstössä luoksetulo stoppeineen, ihanaa kun ainakin tässä kotipuistossa oon saanut Pumpen ihan hurjaksi kiertäjäksi :D Juoksee ihan tosi kovasti korvat luimussa ja kiihdyttää jessillä leluun, stoppeihin oon antanut kaikki avut ja heittänyt narpan samantien. Lähellä on tehty lelun perässä syöksyjä ja siitä stoppi+ lelun heitto palkaksi. Tässä stoppaa aika kivasti. Lisäksi paljon pelkkiä kiertoja vahtipalkalla tai toiseen suuntaan kierrolla palkaten ja välillä myös sivulle saakka. Välillä paiskautuu sivulle tosi ihanalla voimalla. Joitain suoria luoksetuloja joko vauhtipalkalla tai sivulle; näissä ollut kiva ilme ja hyvä vauhti vaikka välillä oon tehnyt "normi" matkasta ylipitkän ohessa.

Paljon on tehty myös seuruuta. Suoraa, käännös vasempaan ja seis, käännös vasempaan ja siitä peruuttamaan ja täyskäännöksiä myös oikealle niin että joutuu käyttämään peppua. Oon palkannut tässä vaan lelulla (aina taskussa lenkillä), pitäis varmaan palkata välillä namilla. Tänään huomasin, että tuli jossain kohti asteen sitkeästi sivulle kun kyyläs selvästi lelua. Palkkaan paljon myös pelkkiä sivulletuloja, jotka onkin ollut aika näppäriä muutoin.

Jääviä koitettu muistaa ottaa aina välillä (suorapalkalla enimmäkseen), noutoja ja ruutuakin aina koulun pihassa käydessä.

Pulmu oli viikonloppuna turistimatkalla messarissa. Hengaili päivät häkissä Hurtta osaston takatilassa ja pääsi treenailemaan useampia kertoja ja hengailemaan hälinään. Teini vaihe näyttäisi ainakin tässä kohti vähän helpottavan; oli musta "aikuisempi" ja reippaampi kuin aiemmin. Vaikka siis eihän se mikään nyysäke oo ennenkään ollut, mutta nyt ei ottanut mistää pahemmin pökkyrää. Vähän oli "sählä" välillä ja sunnuntaina selvästi väsynyt. Ihmisiä kohtaan on ihanan avoin ja treeneissä tuntui nyt kivalta. Keskittyi ja leikki paremmin. La iltana katsottiin karsintoja ja P otti selvästi häiriötä kehästä kuuluvista käskyistä- teki mm. kaukoja ja maahanmenoja kun joku kovasti käskytti. Lopetti sen kyllä jossain kohti, kun tajus et ei kai nää koske mua. Hassu pieni :) Niin ja nukkuivat Piupan kanssa yön hotellihuoneessa ilman häkkiä, ovat tainneet oikeasti kasvaa isoiksi!

Kiitokset kaikille kisastartista onnitelleille; tuntuu kivalta vaikka kyse oli vaan alokasluokasta :) Päteviä omalla tasollaan!