Ke, to ja la aamuna treenattiin lenkin varrella ja kotona sisällä, perjantaina piipahdin hallilla. Lenkkitreenissä seuruun liikkeellelähtöä: tämä_on_vaikeaa. Vaikka kuinka yritän houkutella apukädellä päätä pysymään ylhäällä niin Pumpen on pakko nyökätä kun lähtee liikkeelle. Jos otan vain yhden minisen askeleen ja sanon "seuraa-täällä" ja heti perään jes ja saa pompata kainaloon niin just ja just pysyy pää ylhäällä. Luultavasti kyllä mun treenaamisella kohta pomppaa kainaloon aina ekalla askeleella :D Jos en auta niin kovasti niin laskee päätä ainakin vähän heti kun lähtee liikkeelle, ei vain osaa kävellä pää pystyssä vaan kääntää sen pään jalan eteen. Noo harjoitellaan. Suoraa seuruuta otettu lentävällä lähdöllä ja tää tuntuu aika kivalta. Yks aamu oli taas kovin yritteliäs ja meinas vähän edistää- tunsin vain kuinka häntä heilui niin korkealla selän päällä että huiski mun kättä :) Toisena aamuna otettiin liike-seis sulkeisia, seurauksella että istui sitten kaikki täyskäännöksetkin tosi näppärästi. On se vaan viisas pikkutytteli!

Luoksetulon variaatioita tein tänä aamuna kun maa taas sula, vähän hämärää oli siihen hommaan mutta löysin visulahdesta yhden lampun jonka alle itse asettauduin. Pumpe on kyllä ihana kun lämpenee nyt niin siihen juoksemiseen ja kiertämiseen! Tein sivullatuloja vauhdista namikädellä auttaen, nämä onnistui hyvin! Jokunen vauhtipalkkaus väleihin ja stoppia myös. Kerran kokeilin stopin ihan pelkällä sullisella käskyllä ja stoppas hienosti! Muihin apuja. Vähän vaikeuttaa kun pikkukoira juoksee isoa ympyrää, mutta pitää vain ensin huutaa "Pulmuu" ja odottaa että oikaisee linjaa mua kohti. Niin ja jääviä muistettiin treenata myös.

Sisällä ollaan treenattu etupäässä tunnaria- välillä ilmaisee mitä sattuu ja välillä niiiin tomerasti vain sitä omaa. Välillä haistelee, välillä vaan menee ja ilmaisee ekaa matkalle osuvaa. Jatketaan... Sisällä on tehty myös metallin nostoja ja ihan lähellä leluvaihtoja + sivulletuonteja. Hallilla vaihtoi kans leluun tosi hyvin- olisko muka jo vähän siirtynyt sinnekkin?

Perjantaina piipahdin hallille, sinne oli levitetty lisää kumirouhetta ja olipas hyvä alusta! Ruutua, merkkiä, luoksetuloa kiertoleikkinä, noutoja, hyppyä ja vähän kaikkea. Lyhyeltä matkalta tarjoaa ruudun paikkaa kivasti, kaukaa muuttuu juoksuleikiksi ja jos en stoppaa vaan odotan että pysähtyis itse niin menee helposti ympyrän juoksemiseksi. Lopuksi lelulle myös sekä ruutu että merkki.

Kaukoja ollaan otettu sisällä ja ulkona, avo sarjaa myös.

Kyllä on kiva treenata!! Pumpe on ihana!