Perjantaia puuhasteltiin lenkin varrella ja kotona, lauantaina piipahdin hallilla ja sunnuntaina tehtiin visulahdessa ja vähän iltalenkin päätteeksi Rokkalassa.

Sisätreeninä jatkettu lapputunnaria; muutama kerta tehty vieraiden lappujen kanssa. Just kun ajattelin muutaman onnistuneen jälkeen, että ompa viisas pieni koira niin päätti sitten ilmaista oikein tomerasti sitä oman viereistä. Pitää muistaa vahvistaa vielä paljon myö pelkkää oman ilmaisua, tehdä aina ensin yksi pelkkä ilmaisu ja sitten vasta vieraat kehiin. Selvästi teippi on "se juttu" ja on vielä vähän hämmentynyt jos ilmaistavana on post it lappu. Mutta jatketaan harjoituksia... Niin ja pitäis malttaa odottaa se kunnon ilmaisu, mä kun oon niin hätäinen aina! Jos ilmaisee väärää niin täytyy keskeyttää ja ottaa vähäksi aikaa "tauolle". Konsultoin coutsia nääs tänään.

Kaukoja sisällä ja ulkona; en tiedä oonko vähän ahnehtinut matkaa kun nyt on avo-kaukoissa muutamia kertoja pompahtanut i-m vaihdossa eteenpäin. Tästä "oh-hoh" ja ei tietty palkkaa. Toisaalta edestä on tosi vaikea sanoa paiskautuuko eteenpäin vai vaan erillaisella heittäytymisellä maahan (läiskäyttää tässä useimmiten päänkin kokonaan alas, tosi pätevänä). Veikkaan kyllä, että tulee vähän eteenkin. Muita vaihtoja edelleen ihan läheltä, s-i on herkässä pienen rumalitytön takajalkojen teputus. Uurg että tää liike on niin nysväystä!

Seuruuta ollaan otettu ulkona paljon; ihanaa kun P on yrittelijäs ja huolii tässä namiakin nyt tosi kivasti. Kaikenlaisia variaatioita, pitäis olla nyt kaveri joka katsois miltä näyttää. Meinaa vähän edistää välillä kun on oikein innoissaan, siihen liike seis juttuja.

Jääviä kaikkia- tässäkin olis kiva kun joku kommentois. Mun tosi köpöillä avuilla se meinaa välillä ihan istuakkin :D Paljon suorapalkkaa.

Luoksetuloa; tässä kivasti asenne parantunut, suoralla tulee nyt lyhyemmässäkin matkassa kivalla ilmeellä. Tosi tänään laukka oli aika "pompahtelevaa", loikki sellaisia isohkoja loikkia kun lähestyi. Ennakoiko muka pyssäystä, vaikka en oo pysäytelly muuta kuin kiertoleikissä toistaiseksi? Stoppeja kaikilla avuilla ja kiertoja stopeilla, sivulle ja vauhtipalkalla otettu paljon. Nyt alkaa tulla isoa ympyrää juoksuun jos P ei ole ihan varma mitä objektia pitäis kiertää. Kiertää sitten kaikki näkyvät tai juoksee vain suurenevaa ympyrää mun ympärillä. Yritä siitä sitten saada sopiva linjaus pyssäykseen :D Hallilla törmäsi ihan täysiä mun polveen kun vauhtipalkkasin siivekkeen kierrosta, itku meinas päästä vaikka tuollainen hippiäinen on!

Hallilla lauantaina tehtiin paikalla olo; ultimate häiriö kun katolta tuli lumet, vieruskaveri lähti karkuun ja Miu rupesi haukkumaan. Pulmu painoi päätään vaan tiukemmin maahan- kehuin kun pysyi. Otin myös ruutua; näytin paikkaa ja sitten sai tarjota. Eri matkoilta ja oli pätevä! Oisko jotain ajatusta? Loppuosaa myös; eka ei tajunnut lähteä ollenkaan ruudusta, makasi vain vaikka kutsuin (tai ei halunnut juosta Miuta kohti), sitten otin maasta seuraamaan tuloja seläntakaa ihan lyhyeltä matkalta.

Hallilla otettiin myös noudon variaatioita; jätetyn kapulan nostoja ja vauhtipalkkaa ja sitten heitto+ lähdin seuruuttamaan vastakkaiseen suuntaan (ekalla tietty meinas mennä halpaan ja karata noutoon), toistoilla kuunteli paremmin mitä tulee. Selvästi jää kuitenkin kiinni kapulaan ja haluis eniten mennä noutoon ja heti kun päästää noutoon niin herkästi lennättää kapulaa (jos siis on joutunut ensin tsemppaamaan ja tekemään muuta).. Otin palautuksia myös sivulle saakka, juoksi vähän banaanilla (väisti muita hallissa olijoita) mutta tuli reippaasti ja aika näppärästi pyörähti sivullekkin.

Pulmu ottaa selvästi häiriötä muista+ muiden käskytyksestä edelleen. Hyihyi kun hankkiudun niin harvoin kimppatreeneihin. Juoksenteli banaaneja ruutuun ja noudossa kun väisti sivussa olijoita. Mielentila vaihtuu aika nopsaa, välillä on ihan "Hui h..vetti, en voi millään kävellä tästä kun tuo toinen tekee vieressä/ sitä käsketään" ja sitten kun vain jatkan asenteella "ei ole vaihtoehtoja" niin Pulmu yhtäkkiä "aijoojoo, ei tässä ollutkaan  mitään, tehdään vaan". Mutta ei auta kun olla itse järkevä, ei lähteä mukaan noihin pökkyröinteihin. Hyvin muuten kesti sen, että hallin katolta rymähteli lumet alas. Jossain kohti ei muka olis tullut keskelle hallia ja ei huolinut palloa, hetken tein niin että palkkasin heitellen namia ja sitten yhtäkkiä pallo taas kelpaskin hyvin.

Perjantaina Graanin uudella liikkellä oli lemkkikuvaus ja Pulmu pääsi Konstan, Ripan ja Varman kanssa studiokuvaan. Oli tosi coolina ja ei välittänyt läiskyvistä studiosalamista mitään ja nakotti siinä paikassa ja asennossa mihin oli laitettu :)