Viikolla kävin 2x hallilla ja muina päivinä treenattiin aamulenkin yhteydessä ja jotain kotona sisällä. Yleiskommenttina ihme pökköily kotona sisällä äkkinäisiin ääniin jatkui ja jotenkin vaan sitten loppuviikosta selvästi unohtui. Jotenkin pääsin siihen päätelmään, että yhdisti äkkinäisen äänen Konstaan. Säikähtikö niin perusteellisesti sitä ilmaan päästettyä ilmapalloa? Viisas tyyppi kun oppii heti kerrasta... Vaikka varmasti ei ole Konstan kanssa mitään sattunut ja muutoin puuhastelevat ja hämmentävät yhdessä ihan innoissaan vanhaan malliin. Eli aina kun Konsta aiheutti jonkun oudon äänen (esim. päräytti suulla, liu`utti kännykän pöydälle yms.) P veti korvat luimuun, lopetti sen mitä oli puuhaamassa (kerran esim. keskeytti leikin Miikan kanssa) ja luikki saunaan. Majaili siellä muutenkin tällä vkolla oudon paljon. No sitten harjoiteltiin sitä, että mä liuuttelin kännykkää keittiön pöydällä ja räpsyttelin tyhjää ilmapalloa ja Miika jatkoi leikittämistä ja paikalta ei saanut poistua. Ensin oli pökkipökki ei pysty tekemään mitään ja sitten ykskaks unohtui ja leikki jatkui. Huoh ymmärrä sitten tuota... Pariin otteeseen ryhdistäydyin ja ammuin starttarilla pihassa. Toisella kertaa pojat oli pihassa lumisotasta ja Pulmu hämmensi mukana ja menin auton taakse ampumaan- P ei lotkauttanut korvaansakkaat kun ammuin 3 laukausta pienillä väleillä. Näitä pitäis muistaa vaan tehdä niin kuin kasvattaja aina sanoo MUISTAKAA AMPUA! :D No siis loppuviikosta selvästi taas muuttui enemmän omaksi itsekseen ja pökkyröintejä ollut taas vähemmän. Hallilla perjantaina reagoi selvästi siihen kun Lilo teki keinua samaan aikaan kun Pulmu seurasi ja leikitin sitä, jatkoin vaan välittämättä pökkyröinnistä ja viimein jatkoi Pulmukin sitten suht normaalisti.

Hallilla tehtiin ruutua, noutoja, seuruuta, jääviä, merkkiä, luoksetulon variaatioita ja perjantaina tunnarikin. Ruudun paikkaa läheltä, motivaatiota ja vauhtia kauempaa (kovasti juoksee ainakin välillä :D), olin välillä itse lähempänä (lähetin Pulmun kiertämään). Noutoihin on tullut kivasti jännitettä kun leikitin pullo skinneezillä ja siitä pienellä hetsillä päästin lähtemään jätetylle kapulalle ja sitten vauhtipalkka. Noston jälkeen läimäytin lelulla maahan, mutta en lähtenyt itse liikkumaan, P tuli kapulan kanssa lelulle ja "kiitos" kuitilla vaihto ja leikki jatkui. Meno vauhti kiva, poimiminen näppärä ja paluukin ok. Jonkusen otin sivulle saakka (kehuin äänellä, koitin pysyä itse paikoillaan). Metallia myös, sen vaihtaa nyt paremmin leluun kuin puun.

Seuruu kovin ailahtelevaa, siinä tapahtuu kaikenlaista. Perjantaina tehtiin vähän myös häiriötreeniä; Jenni käskytti kun P perusasennossa- vaikeaa! Vapautuksesta olis kauhee tarve mennä mielistelemään häiriön tekijää- en päästänyt Jennin luokse. Tehtiin seuruuta myös niin, että Lilo teki samalla kontakteja ja leikki sivussa, näissä selvästi P häiriintyy ja yrittää väistää. Mutta välillä tsemppasi tosi hyvin.

Jäävissä tehtiin yks pv puistossa Z kokeilu; hyvin sortteerasi asentoja ja pysyi niissä :) Palkkasin namilla pysymiset ja seuruuta pätkä ja seuraava asento perään. Näitä tehty paljon suorapalkalla myös.

Merkkiä namia tai palloa heitellen tarjoamisleikkinä ja jokunen myös niin, että lelu merkin takana.

Luoksetulossa paljon kieroja ja sivulletuloja ja stoppiin sitten kaikki avut.

Tunnari meni ihan käsille; yhtä lappua etsii hyvin tomerasti nenä paukkuen ja yrittää vaikka ei heti löytäisikään. Näkyvillä lapuilla sortteeraus ei onnistu vaan menee suoraa vaan jollekkin ja ilmaisee sitä. Jos oma sattuu heti kohdalle niin hyvä, mutta ei kyllä yhtään näytä siltä että etsisi sitä hajun perusteella. Jos haistelee ensin vieraita niin yleensä myös ilmaisee sitä. Huoh. Väärän ilmaisusta otan pois ja kun kohta laittaa uudelleen niin työskentely himppa varovaisempaa ja saattaa ensin yritttää tarjota mm. sivulle lappujen sijaan, mutta sitten taas ilmaisi ensimmäistä kohdalle osuvaa (taisi tulla 2-3 väärää ilmaisua ennen omalle osumista).

Lipin kanssa tehtiin myös molemmat paikallaolot; istumisessa oli vähän jumimman näköinen, makuu rento. Teki kuitenkin hyvin ja olin osan aikaa jopa piilossa makuussa, kehuin kyllä aika tiheään.

Joulu tuli myös :) Hyvää, rauhallista ja maistuvaa Joulua kaikille ja menestystä tulevalle vuodelle!