Miika on reissussa ja oon Konstan kanssa keskenään kotona-> keksittävä kotitreenejä. Tänään treenasin vähän pihassa:

-Tunnari; vähän huono idea ottaa lapuilla ulkona. Liian kylmä Pulmun odotella paikoillaan (tassut kylmäsi), mun kädet tarttui kiinni jäisiin metallisiin pihteihin ja pienet laput tarttuu pakkasessa lämpimään nenään. Mutta halusin ottaa tunnarin uudessa paikkaa. Rivi pihan muuria varten, Ok haistelu ja merkkasi oman, palkaksi naksu ja heitin namia.

-Noutoa; iskunostoja (vaihtoi edelleen hyvin narppaan!), sivulta heitto+hetsi+lähetys ja kehulla paluun vahvistaminen sivulle saakka. Osa alun sivulletuloista oli taas huonoja ja sitkeitä, palkkasin hyviä monta ja huonoissa otin uudelleen. Sivulletuonteja ihan erikseen (pudotin kapulan maahan ja siitä poimiminen ja sivulle).

-Toinen tunnari (ympyrä), menin Pulmun lähelle lähettämään (osa lapuista oli erivärisiä ja näin oman kauas). Tässä jostain syystä haisteli vähän lappujen ympäristöäkin, ei selvästi meinannut uskoa että oma on siellä. Ei yrittänyt kuitenkaan ilmaista vääriä ja oma löytyi :)

-Luoksetulon stoppeja namia heitellen; jokun oli ripuloinut yöllä sisälle (epäilen nyt että oli Risty) ja en antanut kellekkään aamuruokaa. Pulmu oli poikkeuksellisen ahne namien perään kun heittelin nameja. Tein sitten nameja erisuuntiin heitellen luoksetulon stoppeja ja nämä toimi (niin siis tälläkertaa :D). Sitten kun kokeilin tehdä suoran jätöstä niin ennakoi taas niin pirusti. 3 läpijuoksua ja stoppeja ainoastaan tässä heittelyleikissä.

-Jääviä seis ja maahan namia heittäen; hyvät!

-Avo kaukoja

------------

Sisällä naksuttelin kaukoja kosketuskepillä ja välillä ilman; tää on hauskaa ja teki tosi tomerasti :D On ehkä saanut nyt jonkun idean i-s, s-i ja m-s vaihtoihin. s-m vaikea, mutta sen saa tosi hyvin ohjattua viemällä kosketuskepin etujalkojen väliin.