Loppiaisen kunniaksi meillä oli tänään Walesi treffit Antin pelloilla ja Pulmu pääsi "mustaksi lampaaksi" mukaan :) 10 laikkua ja yksi musta ja hauskaa tuntui koirilla olevan viilettää pitkin peltoja, kiitos kaikille!

Treffeiltä ajeltiin Laukaaseen. Kummityttö jeesasi Pulmulle tunnari treenin. Ekaksi pelkkä oman (teippi) etsiminen, tämä meni hyvin. Sitten vieraat post it laput rykelmään ja oma teippi vähän matkan päähän. Vaikka Pulmu ei nähnyt tavaroiden takaa selvästi lappujen laittoa, suunnisti tietty suoraa näkyville lapuille (nenä hyvin auki haistellen) ja etsi hetken aika kivalla asenteella. Ei löytänyt omaa, joka oli pienen matkan päässä ja hävisi tyystin samanväriseen lattiaan. Kun ei muuta keksinyt ilmaisi vääriä lappuja tosi tomerasti (en keskeyttänyt) ja alkoi huuhailla+ kuunnella mitä viereisissä huoneissa tapahtuu. Keskeytin sitten jossain kohti ja laitoin hetkeksi maahan ja kävin taputtamassa omaa. Uudelleen ja etsi, etsi eikä löytänyt (etsi selvästi vain ihan näkyvien lappujen läheltä) ja huuhaili välillä jotenkin sitten viimein osui omalle ja tästä naksu+ palkka. Uusinnan tein sitten niin, että laitoin vieraat laput ja oman teipin riviksi tummemman maton päätyyn, josta kaikki erottuivat. Pulmu meni lapuille hyvin haistellen, ylitti väärät laput ja ilmaisi oman. Tästä naksu ja jättipalkka.

Illalla köytiin hiihtämässä ja täytyy kyllä sanoa, että en ole koskaan mennyt suksilla niin lujaa! Pulmu veti naru tiukalla ja korvat luimussa ihan täysillä muutaman kilometrin pururata lenkin, Risty juoksi vapaana mukana ja kesti nippa nappa perässä. Yks äijä ohitettiin pitkässä ylämäessä ja P veti vaan korvat enemmän luimuun ja jatkoi matkaa :) Satsu sanoikin, että se on varmaan Pulmun mielestä ihan sitä oikeaa työtä tuollainen kilpailu ja ottaa sen ihan tosissaan :) Missäköhän on bortsujen koirahiihdon rotumestikset, Miika lupasi ottaa Pulmun kanssa osaa?

Viikon päästä ollaan menossa Kajaanin näyttelyyn ja sinne on ilmoitettu 38 bc:ta! Toivottavasti kroatialainen tuomari arvostaa Pulmun sorjaa varataloa :D Näyttelyyn lähdettiin koska a) ajattelin hoitaa näitä tuloksia jostain päästä kuntoon (ohjaajalle tutumpi laji :D) b) tulee sukulaisvierailut samalla reissulla c) päästään pallohalliin treenaamaan häiriöön. Notta onhan tuossa monta pointtia.