Tänään menin Pieksämäelle töihin ja jatkettiin tunnariprokkista. Pulmu oli jotenkin "kipikipi" ilmeellä kun mentiin kaupalle (varoo joskus sitä lattiaa). En tiedä mikä sitruunafiilis oli aamusta. No päätin kuitenkin tehdä takavarastossa tunnaria kun oltiin ajoissa.

-Teipin ilmaisu käteen- ok! Muutama toisto

-Pelkkää oman etsimistä. Pulmu odotti hyllyn toisella puolella kun vein teipin maahan. Annoin luvan haisteluun ja tuli ok, mutta haistelu vähän huuhailua ja ylitti oman (??), selvästi huomasi sen mutta ei ilmaissut? Mitä ihmettä??? Palas jossain kohti takaisin ja ilmaisi sitä aika lörpösti (ei painanut nenää kunnolla kiinni). Näitä muutama toisto ja vähän parempia ne seuraavat (kai), mutta jotenkin ihan ihme huuhailua eikä ilmaisut ollut yhtään niin tomeria kuin osais. :(

Annoin Pulmun kipitellä kaupan puolella jonkin aikaa, tehtiin matolla vähän kaukoja ja makas siinä käskyllä kassan takana kun palvelin ekat asiakkaat (otti kevyen vartin paikallamakuun). Oli jotenkin vähän outo sitruunanaama.

--------------

Iltapäivällä oli ilme ihan toisenlainen kun oli päivän maannut yksin takahuoneessa ja oli taas kovin yritteliään ja ilahtuneen oloinen kun tehtiin kotiinlähtöä. Tehtiin sitten muutama tunnari:

-Käsikosketusta-ok!

-Pelkän oman etsiminen-ok!

-Sitten laitoin vieraat laput (onnistui sämplätä itse paikoilleen pussit käsien suojana) ja teippi toiseksi reunimmaiseksi. Meni hyvin riville haistellen, ylitti vieraat haistellen ja merkkasi oman suht ok (täytyy vahvistaa tätä pelkkään ilmaisua nyt paljon!!) tästä reilusti namia! Toinen samanlainen perään ja tämän meni samalla tavalla. Hyvä!

Sitten mentiin puistoon ja tehtiin asennesettiä;

-Leikkiä; oli ihan hurja, joka on musta ihan tosi ihanaa :)

-Puun kiertoja molempiin suuntiin, tästä kapulan nostoja: heitin kapulan ja pistin Pulmun kiertämään toiseen suuntaan ja siitä sitten noutoon- tästä sivulle tai uuestaan kiertämään tai vauhtipalkka. Jonkin kerren liirasi kapulaan pahki, mutta mun mielestä yritti kyllä olla tosi näppärä ja saada kapulan nopsaa suuhun. Kiihdytti ihanasti kiertoon ja leluun, tuli sivulle hyvällä asenteella. Tuntui ihan tosi makeelta!

-Kierrosta sivulletuloja, joissa on tosi näppärä kun kiertää oikean kautta. Tosin tosi näppärä tyttö pystyi paljon puita olevassa puistossa kiertämään niin, että lähti kiertämään oikean kautta, kävi kiertämään seuraavan puun vasemman kautta ja palasi mun luokse sen ekan puun vasemmalta puolelta :D Tehtiin myös suora luoksetulo: kiva vauhti+ ilme ja avulla kivasti sivulle.

-Jääviä avuilla (kaikkia) ja seisomisen pysymistä niin että marssin tosi tomerana Pulmua päin, ohi ja takaisin sivulle. Ei ongelmaa!

-Muutamia kaukoja pakkileikillä niin, että koitin katsoa että taakse jäis jotain häiriötä. P ei kyllä huomannut niitä häiriöitä ja teki hyvin.

P on kyllä ihan super kun on hyvällä fiiliksellä!

--------------

Mummolassa teki vielä avo kaukoja Risty kanssa yhtä aikaa vierekkäin niin, että Konsta, Vilma ja Jennika tanssi sen takana rivitanssia (heilu ja heilutteli käsiä aika lähellä). Eipä haitannut mitään, teki tosi tomerasti ja napakasti ja oli tosi tärkeä ja pätevä ilme.