Maanantaina ajelin illalla Vantaalle ja stoppasin matkalla treenaamaan Oilin kanssa Korkeavireellä klo 21-23. Pete oli kepona, kiva oli nähdä molempia! Kiitos treeniseurasta!

Pulmu sai taas yhden kivan treenin uudessa ja erilaisessa hallissa:

*Alkulöpinät ja muutama pa tulo+ leikkiä. Vähän Pulmu ihmetteli outoa hallia mutta lähti hommiin kuitenkin reippaasti.
*Noutoja: näytin Oilille kaikkia variaatioita meidän treeneistä ja O kommentoi että näyttää normilta nuorenkoiran noudolta :) Pete sattui tulemaan halliin just kesken kokonaisen noudon ja tässä Pulmun ajatus vähän harhaili, fokus vois olla parempi.
*Tunnari; eka sai etsi pelkkää omaa (eilisen hurjastelun jälkeen ajattelin olevan tarpeen) ja sitten tehtiin vieraitten lappujen kanssa- tämä meni hienosti!

-------------------

*Toisella kiekalla tehtiin eka paikallamakuu porukassa; alkuun hurjuutin pallolla kunnon kierroksille ja odotellessa tehtiin pieniä pa siirtoja-> tuntui vähän rennommalta. Alas pieni apu ja meni nopsaa, makasi hyvin ja rauhassa, paluussa tarvi taas 2 käskyä pa nousuun. Laitoin uudestaan alas ja palkkasin vasta kun nousi ekalla pa.
*Seuruuta; oli tarkoitus näyttää miten paikka elää mutta Pulmu seurasikin hienosti. Mutta sitten päätti alkaa väistää Oilia ja Peteäkin ja käveltiin sitten aika pitkät pätkät... Nopsaa kuitenkin aina rupesi rentoutumaan, tosin Oili ja Pete oikeastaan vain seisoi kun kävelin ympyrää kehässä. Pete kommentoi, että seuruu näyttää hyvältä ja helpolta (silloin kun ei ahdista).
*Kaukoissa näytin takanaolijaan jäätymistä ja kokeiltiin takapalkan (namin) hakua takanaseisojalta. Välillä ei välittänyt ympärillä olijoista ja välillä ei sitten tehnyt muuta kuin makasi.
*Loppuun leikittiin vähän stoppileikkiä ja tähän kokeiltiin myös takapalkkaa avustajalta
*Avo hyppy; nyt ei meinannut paluuhyppy onnistua kun kääntyi istumaan niin sivuun ja tuli paluussa ohi hypyn. Palkkasin muutamia suoria hyppyjä myös.
*Loppuun vielä yksi tunnari, ei ollut ihan niin hyvä kuin eka mutta selvisi :)

Pöllin Oili muuten sun naksuttimen, muista karhuta se multa takaisin kun nähdään!