Ollaan sitten korjattu tätä kuuntelu osaa tai paremminkin toisten kuuntelemattomuutta koko viikko. Kotona sisällä niin että pojat juttelee edelleen ihan iisillä äänellä tuttuja käskyjä ja Pulmun pitäis vain istua sivulla. Neiti on kokeillut kaikki variaatiot treenin välttämiseen ja päättänyt muuttaa asumaan koirahuoneeseen/ saunan lauteiden alle kokonaan. Ei meinaa tulla keittiöön lainkaan kun kutsun ja eka päivinä sain kalastella ympäri kämppää ja viimein raahasin pannasta keittiöön. "Sivu" käksyllä puski vain mun selän taakse eikä tullut kunnon paikkaan ja viimein kun siirsin sivulle istumaan niin siinä ei ollut sitten mitään ongelmaa kuunnella häiriökäskyjä. Istui tosi ryhdikkäänä, piti herkeämätöntä kontaktia eikä mokannut kertaakaan. Vapautuksista on kuitenkin selkeästi stressissä; läähättelee, menee kyyryssä ei vastaa normisti kehuun ja namit huolii nihkeästi (jos lainkaan). Ajatus oli palkata lopussa super herkulla, mutta Pulmuhan ei kyennyt syömään lainkaan. Seuraavana päivänä oli sitten parempi ja söikin ruokansa, nyt tulee keittiöön jo ihan itse vaikkakin osin ryömimällä jos tajuaa mitä on tulossa. Mulle tää on vähintään yhtä hankalaa, koska kirpoo mieltä katsella Pulmua tuollaisena kipittelevänä köpsänä kun ei se nyt normaalisti kotona ole tuollainen. Yleensä aamuisin riekuttaa leluaan ympäri kämppää onnellisena hölmönä ja makoilee meidän jaloissa sohvan vieressä, nyt ei tietoakaan koko koirasta. Ulkona on sitten ihan normi iloinen itsensä ja treenit mitä olen tehnyt sen kanssa kaksin on mennyt tosi hyvin. Itseasiassa seuruu on ollut ihan super hienoa ja pa tuloissakaan ei sitkeydestä mitään tietoa kun suhahtaa sivulle niin että ei aikaakaan. On siellä myös rento ja tosi varman oloinen + leikkii hyvin.

Lauantaille bookatut kisat jäi nyt sitten väliin, ei ollut mitään järkeä läheteä kokeilemaan josko selvitäisiin. Pienempi murhe jättää yhdet kisat väliin kunin se, että siellä olis tapahtunut jotain ja Pulmulle olis tullu vielä joku kisapatti tähän päälle korjattavaksi. Keretäänhän me kisata, koko elämä aikaa.

Sunnuntaina tein sisällä muutamia kertoja niin, että kutsuin keittiöön ja otin sivulle+ palkkasin heti siitä. Oli aika hölmistynyt kun ei tullutkaan häirintää. Iltapäivällä tehtiin vain kerran häirittynä (Konsta auttoi ja käskytti vähän tiukemmin) ja seuruutin vähän- P oli tosi tarkkana ja bloggasi Konstan hyvin pois, ei mokannut kertaakaan.

Lauantaina ja sunnuntaina hommasin sitten kaveria pihatreeneihin. La käytiin Tiinan kanssa Carllsonin parkkiksella. Kävin eka Pulmun ja Ristyn kanssa luistelemassa jäällä n. 5km ja treenin jälkeen tehtiin vielä reilu lenkki kävellen Tiinan kanssa. Oli kivaa! Tiina puuhasteli Zaran kanssa samaan aikaan kun P teki super iisin treenin:

*Muutama iskunosto puukapulalla ja yksi jätetyn nouto+ sivulle saakka (astelin lähetyksen jälkeen lähemmäs). Palkaksi kunnon leikki
*Lyhyt pätkä seuruuta ja leikkiä
*Suora luoksetulo pitkältä matkalta ja taas leikittiin.

Pulmu väisti selvästi Tiinaa ja sen käskyt aiheutti pientä "kipittelykaartelua" (vaikka eivät oleet edes kovin lähellä). Luoksetulossa Pulmu juoksi melkoisen banaanin kun väisti parkkipaikan sivussa seuruuta tekevää Tiinaa ja Zaraa. Mutta selvisi hengissä ja leikki lopussakin, mä olin mielestäni ainakin kannustava ja rauhallinen.

----------------------
Sunnuntaina saatiin treeniseuraksi Riikka ja mittelilauma ja mentiin kassulle, kiva kun lähdit vaikka olikin vähän tuiskuinen keli:)

Pulmu aloitti ja tein ensin juoksujuttuja niin, että Riikka seisoi vain kentän reunalla: heittelin palloa, kiertoleikkiä ja pari stoppia ja yksi sivulletulo. Jätetyn kapulan nostoja ja pari noutoa niin että jätin Pulmun makaamaan ja menin vähän kauemmas heittämään + vauhtipalkka. Pari merkkiä ja sitten suora luosetulo niin että Riikka käskytti jonkin matkan päästä. Tässä P meni jo alussa sitkeäksi ja selvästi arpo lähdössä "voiko tulla??" ja juoksi Riikan ohi hitaammin ja sitten kiihdytti vauhtia matkalla- vauhtipalkkasin kiihdytyksestä. Sitten tein muutaman ruudun paikan tarjoamisen ja Riikka otti tällävälin Bestiksen autosta ja leikitti kentän toisessa päässä. Tein pienet pätkät seuruuta, pari jäävää ja muutaman noudon lisää.

Kokonaisuutena Pulmu oli varovaisempi kuin aikaisemmin ja otti tosi helposti painetta Riikasta vaikka se vain seisoi kentän reunalla. Kun Bestis oli leikkimässä kauempana niin P kyllä leikki ihan ok mun kanssa mutta kun laskin lelusta irti niin lähti helposti tekemään taas kipittely kaartelua. Mutta mulle jäi sellainen olo, että ehken on taas yhtä kokemusta viisaampi ja selvisi treenistä. Niin siis me molemmat selvittiin :)

------------------------

Kotona pihassa teki taas aivan superia seuruuta ja leikki niin kuin mitään hankalaa ei olisi olemassakaan. Ei taida mennä tämän helunan kohdalla ihan heittämällä läpi tämä häiriönsieto, mutta uskon kyllä et tulee vielä kuntoon. Oon saanut paljon noottia, että tämän olis voinut välttää jos olis aina treenannut porukassa ja vähemmän yksin. Niin että ne kellä on pennut kasvamassa; olkaa viisaampia kuin mä.

Veli Teema oli tempaissut tänään alokasluokan korkkaukseksi 192p., varsin pätevästi tokoiltu! Onnea!!