Maanantaina Pulmulla oli ihan kokonainen huilipäivä, tuntuipa oudolta olla treenaamatta ihan mitään! Sai miettiä juttuja ja olikin paljon rennomman oloinen kotona, tuli jo itse hengailemaan meidän luokse. Päivällä käytiin hiihtämässä töiden välissä ja aloin epäilemään ettei köhiminen olekkaan mitään ihan satunnaista kurkun selvittelyä. Olin varannut ajan ell silmätulehdusta varten ja Närhinen kopeloi kurkkua samalla- imusolmukkeet selvästi turvoksissa. Ja äityi sitten klinikallakin köhimään lisää ja yskältä kuulemma kuulosti. Sai antibioottikuurin ja silmätipat, toivottavasti tulee pian kuntoon! Viime sunnuntai treenikaveri Fox on kuulemma sairastunut myös+ 4 viereisellä kentällä treenannutta kelpiä :(

Tiistaina Pulmu oli omasta mielestään ihan kunnossa, metsässä juostessaan yski kuitenkin useaan kertaan iltapäivän lenkillä. Tehtiin kuitenkin aamulla ja illalla setit häiriötreeniä ja illalla treenasin ennen häiriköintiä pienen setin kaikkea kivaa hömppää pihassa. Aamulla olis halunnut kuunnella taas kovasti Konstan käskytystä tai siis sivulla pystyi istumaan ja blokkaamaan häiriön hyvin, mutta liikkua ei kyennyt. Meni maahan aina kun Konsta käski (seuruutin Konstan ohi) tai yritti väistää ja jäätyi vain paikoilleen. Pidin pienen hellämielisen puhuttelun ja pariin otteeseen korjasin pannasta mukaan niin sitten rupesi kipittämään mukana. Positiivista se, että vastasi kivasti kehuihin ja huoli namit ja loppupalkaksi sai Konstan sählypallon (johon on ihan hulluna) ja oli tosi ilahtunut siitä. Vaikka oli selvästi vaikeaa niin ei yrittänyt häipyä paikalta ja jäi treenin jälkeen hengailemaan meidän kanssa (ei luikkinut heti boxiinsa).

Illalla pihassa Miika lisäsi autoon öljyä ja huuteli samalla käskyjä, seuruutin Pulmua tietä pitkin. Matkaa oli siis välissä ja Miika käskytti semi kiltisti, ei siis kovin vaikeaa vielä. Ennen tätä oli siis tehty jo leikkiä, seuruuta, temppuja, kaukoja yms. ja Pumpe oli tosi kiva. Laitoin varoiksi kuitenkin hihnaan, ettei mun tarvii kytätä tuleeko mukana vai ei. Ekaan häiriökäskyyn meinasi vähän jäädä, korjasin hihnalla+ uudella käskyllä mukaan ja sen jälkeen blokkasi häiriökäskyt tosi hyvin! Korvat oli luimussa, mutta piti hyvin paikan ja yritti kovasti+ piti kontaktin ja focuksen mussa. Vastasi tosi hyvin kehuihin, otti namit ja jopa pallon! Olin tosi tosi tyytyväinen Pulmuun, vitsi miten iso muutos viime viikkoon!! Treenin jälkeen leikki pallolla ja ei noteerannut Miikaa (ei mennyt mielistelemään mutta ei väistellytkään) ja jäi itse hengailemaan mun lähelle (ei siis yrittänyt häipyä paikalta). Voi kun voi olla pieneen tyytyväinen, jollekkin tämä olis ihan itsestään selvyys :) Mutta meille iso juttu!!

Kiitos Christa kymmenistä viesteistä ja kaikesta avusta!!