Pirun tiukassa tuntuu olevan tämä köhä Pulmulla, edelleen yskii aina välillä. Voi kökkö, menis jo pois! Porukka treenit saa siis aina vain odottaa :(

Keskiviikkona treenasin pikkusetin pihassa ja häiriötreenejä jatkettiin kotona sisällä ja pihalla. Torstaina treenasin koulun kentällä ja taas häiriöitä kotona. Häiriötreenit jatkuu ja on edistynyt kivasti, P kestää hyvin jo poikien käskytystä, ei mene "pysyvästi jumiin" vaan pystyy häirinnän jälkeen jatkamaan muuta treeniä. Kotona Pulmu on ollut rennompi eikä väistele meitä, hengailee entiseen malliin muuallakin kuin saunan lauteiden alla ja omassa pedissä :) Muu treenaaminen lähinnä asennensettiä helpoilla jutuilla; noutoa, jääviä, seuruuta, luoksetuloa, merkkiä. Ei oo hiottu mitään ihmeempiä uusia teknisiä juttuja.

Perjantaina pidettiin treeneistä totaali vapaapäivä, mulle on tosi vaikeaa olla koko päivä nykertämättä yhtään mitään. Mutta saatiin Christalta määräys laittaa näitäkin kalenteriin, ovat tosi tärkeitä myös. Perjantaina Pulmu otti taas jonkun ihme slaagin ilmapallosta; Kosta otti suihkuun mukaan tyhjän ilmapallon ja puhalsi siihen ilmaa+ päästi leikumaan. Pulmu kun näki tämän niin meni taas siihen ärsyttävään kipittelymoodiin ja häipyi paikalta. Sillä on selvästi joku ilmapallofobia. Illalla kun Miika istui olkkarissa ja otti tyhjän ilmapallon käteensä, Pulmu oli just tulossa iloisesti sitä kohti ja kun huomasi pallon Miikan kädessä niin kääntyi salamana kannoillaan ja kipitti köpsän näköisenä omalle pedilleen. Kun Miika kutsui sen luokseen niin tuli tosi vaikean näköisenä ja pälyili missä pallo nyt on. Mitenkähän tähän siedätetään?? Muuten oli tosi ihanan oloinen ja muuttuu lepopäivänä hauskan aktiiviseksi kun yrittää tyrkyttää toimintaa mitä mä en siltä silloin pyytele :)

Lauantaina Mikkelissä oli rallit ja käytiin Konstan ja Pulmun kanssa huoltoparkissa tauolla moikkaamassa Miikaa ja Keesiä. Paljon ihmisiä, kovaäänisiä ralliautoja ja Pulmu sai tehdä tällä häiriöllä sivullaoloa ja pieniä pätkiä seuruuta. Oli selvästi vähän "huh-huh" fiiliksellä alussa kun seuruutin läheltä vieraita ihmisiä, mutta tsemppasi tosi hyvin! Musta tuntui, että joku niksahti Pulmun päässä ja oli jotenkin sen oloinen että "ok, vaikka on jännää niin äiskä näyttää klaaraavan tilanteen ja mun tehtävä on vaan kipittää mukana". Tosi hienosti tsempattu! Autolle palatessa tehtiin rauhallisella parkilla ensin pieni häirintä treeni vielä Konstan kanssa (K hämy käskytti kun seuruutin Pulmua), klaarasi tämän tosi hyvin (eka kerta häirintää muualla kuin kotona)! Sitten jatkoin vauhtisetillä (noutoja, luoksetuloa, seuruuta vielä ilman häiriötä, jäävät ja kaukoja) ja erityisen tyytyväinen olin siihen, että Pulmu jätti häiriötreenin heti mielestää ja jatkoi hyvällä asenteella muuhun treenin+ ei välittänyt enää auton vieressä leikkivästä Konstasta mitään. Viikko sitten ei olisi kyennyt tekemään mitään kun olisi vain väistellyt Konstaa.

Sunnuntaina treenasin pikkusetin Visulahden parkkiksella. Noudoissa Pulmu lennätti nyt taas vähän kapulaa, en tiedä onko vaikutusta sillä kun olen nyt jonkin verran tehnyt tosi pitkästä matkasta sitä, että jätän Pn maahan, menen kauemmas heittämään kapulan mahdollisimman kauas ja päästän noutoon kun kapula vielä liikkuu. Onkohan tämä taas vähän laukaissut tassujen käyttöä.. Jätettyjä nostaa kyllä hyvin ja osti tosi hyvin idean siitä kun jätä maahan ja kapulan Pulmun eteen ja menen tosi kauas kutsumaan. Nappaa kapulan näppärästi ja juoksee kovasti :) Jäävät (myös istu) on ollut kivoja (suorapalkkaan asentoja paljon), seuruu vähän leviää taas kun nyt oon keskittynyt vain siihen häiriön kestoon. Tänään yritin palkata Pulmua ihan läheltä namilla ja saada pitämään paikkansa lähempänä. Tykkäisin jos olis vähän tiiviimpi, mutta lelulla en saa sitä lähemmäs ja namilla menee vähän houkutteluksi... Hmmm Kotona pihassa otettiin setti seuruuta Konstan häiritsemänä, ihan Konstan läheltä mennessä veti korvat ihan luimuun ja piti matalampaa kontaktia mutta ei jäätynyt eikä väistänyt. Kerran Konsta käski aika tiukasti usemamman kerran maahan just kohdalla ja P meinasi jo mennä mutta korjasi itse tosi hyvin tästä mukaan. Taitava tyttö!