Kentälle on viikon karenssi yskän loppumisen jälkeen, joten pitkään menee vielä ennen kuin päästään porukkatreeneihin :( Illalla tein pikkusetin pihassa:

*Kiertoleikkiä ja stoppeja: laitoin merkkikasan lumiselle tielle kierrettäväksi kohteeksi kun en muutakaan keksinyt ja siitä kiertoja molemmista suunnista, vauhtipalkkaa, hetsisivulletuloja, stoppeja ja taas kiertoja. P kuumui niin, että jossain kohti tuli haukkuakin... Juoksi kyllä kovasti :D

*Noutoja; iskunostoja ja sitten jätettyä sivulle ja vauhtipalkalla. Ei lennättänyt kapulaa mutta ei nyt vaihtanutkaan taas ihan superisti. "kiitos" kuitilla pudotti mun lähellä ja jatkoi sitten leikkiä. Sitten tein myös jättönä (Pulmu maahan ja kapula eteen ja itse menin tosi kauas), ekalla tuli kapulan ohi kun ajatus vähän katkes kun alkoi katselemaan pihalle Miikan puuhia. Toisella onnistui hyvin ja kehuin matkalla+ sivulle saakka. Sitten vielä niin että menin matkalle heittämään ja lähetin liikkuvan kapulan perään ja vauhtipalkkasin.

*Jäävät suorapalkalla kaikki ja sitten seisomisen pysymistä niin että heitin namia eteenpäin ja sai mennä vasta luvalla. Yhdessä stopissa muuten käännähti poikittain, oonkohan ollu vähän liian nopsa palkan heittelyssä..

*Kaukoja ekaa vaihtoa (pisimmillään n. 7m) ja sarjaa. Kauempaa sarjassa nousi taas vähän puolittain istumaan, nousi siihen kyllä ihan nopsaa mutta jäi vähän "kyyläämään". Pienellä käsiavulla nousi kyllä ylös saakka. Maahanmenot oli tosi hyviä ja läheltä osasi istumisetkin hyppäämällä heti oikeaan asentoon. Oli aika rento ja kiva! Läheltä se osaa kyllä hienot ja nopsat vaihdot, toivottavasti joskus kaukaa& häiriön kanssa myös.

*Seuruuta niin että Konsta huuteli muutamia hämykäskyjä. Tässä vähän yritti väistää Konstaa kun se tuli meidän lähelle (ennen kuin oli edes käskyttänyt), mutta seuratessa oli nyt aika kiva. Tiivisti häiriöstä! Sitten tehtiin vielä pätkiä ilman häiriötä, palkkasin namilla niin että sai hypätä jessillä namin vähän ylempää mun lonkan päältä. Sitten tein sivulletuloja (nämä on nyt parempia), "normisti" edestä ja välillä pujottelu jalkojen välistä ja kun tuli oikealta mun jalan takaa niin "sivulle" ja kierähti yli 180 astetta etukautta sivulle. Näppärästi! Sitten tehtiin erilaisia sivuaskeleita, paikallakäännöksiä ja peruutuksia. Loppuun tein seuruuta vielä niin, että hetsasin lelulla ja sitten ryöstin lelun pois ja vauhdista seuraamaan (lelu kainalossa). Tässä on tiiviimpi ja kiihkeempi ja korkeammassa kontaktissa, tuntuu musta kivalta. Loppuun sai rallatella vähän pallon kanssa.