Villi viikko ajella kun mennään ympäriinsä töissä ja Konstaa mummolaan roudatessa useampaan otteeseen. Mutta positiivista; matkalle osuu myös treenipaikkoja ;) Tänään aamusta olin sen verran ajoissa Pieksämäellä, että kerkesin poiketa HauHau hallille:

*Seuruuta; ensin naksuttelin ja palkkasin namilla käännöksiä ja pikkupätkiä ja sitten lelu kainalossa suoraa ja juoksua.

*Hyppyleikin kautta luoksetulon stoppeja; pääsin jopa pysäyttelemään!

*Noutoja; jätetyn nostoja, P vaihtoi ihan sika hyvin kapulan leluun ja leikki muutenkin hyvin raivokkaasti! Kiihdytti kunnolla (jopa minun mielestä) leluun, sieltä se tulee :) Tuntui niiiiin hyvältä! Sitten tehtiin heittoharjoituksia ja ekaan heitettyyn kapulaan meni tietty tassuilla. Siitä "oh-hoh" eikä saanut palkkaa. Seuraaviin muistutin just ennen kapulaa "pidä", ekalla kääntyi pois ottamatta kapulaa, mutta sitten kun hoksasi otti hyvin eikä lennättänyt. Lähtöihin otin vähän pannasta kiinni heiton jälkeen ja hetsasin ja päästin sitten noutoon. Kokonaisessa noudossa jossain tuli vielä pieni epävarmuus, ehkä mä oon siinä jotenkin erilainen... Ja lopussa tuli pitämisestä pieni vääntö kun kapula oli ihan suolaisessa hiekassa eikä Pulmu olis enää halunnut pitää sitä kunnolla. Mut piti sitten kun oli pakko. Mutta se raivo minkä sain noihin vaihtoihin ja palkkaamisiin oli niin siistiä!!

*Jääviä maahan ja seis suorapalkalla namia heittäen

*Kaukoja namia heitellen ja takapalkalla (heitin jätössä nameja taakse), jumi ilmenee varmimmin silloin kun aloitan kisamaisesti. Tehtiin eri matkoilta, yhtä ja useampaa vaihtoa , hyvin hokas takapalkan.

*Suora luoksetulo, käskytin itse, nykäisi vähän "käsky" (söpö kun on niin tarkkana lähdössä) mutta ei lähtenyt. Sitten kun kutsuin niin juoksi kovasti hyvällä ilmeellä, sivulle tullessa loikkasi pienen mutkan kautta.

Nopsat ja kivat treenit, Pulmu oli heti alusta hyvin mukana ja tuntui tosi kivalta. Ai että se leikkiminen on kivaa kun on tormakka pikkukoira kaverina :) Kohta aletaan olla siinä vaiheessa koulutusta, että voin noudattaa kasvattajan vanhaa ohjetta "Jos et keksi muuta niin heitä pallo" koska nyt narppa alkaa olla Pulmusta oikeasti kiva kapistus :)