Aamulla treenattiin taas Visulahden rannassa ennen lenkille lähtöä. Rakensin ruudunkin :)

*Ruutua; paikkaa läheltä (hyvin löytyi) ja sitten lähetin kauemmas merkille ja siitä ruutuun (olin itse lähempänä). Tässä lähti taas juoksu vähän päälle ja juoksi vain ruudun kautta ja kurvasi oikeanpuoleisten merkkien välistä pois ja takaisin mua kohti. Oli siis tarkoitus että olis itse pyssännyt. No katsottiin yhdessä paikkaa ja sitten taas lähempää ja uudestaan vauhdin kanssa ja onnistui jossain kohti.

*Noutoja; nostoja ja paluuta, kiertoleikkiä nostosta. Vaihtoi hyvin leluun. Kokonainen kisamainen ja tässä muuttuu vähän jähmeeksi :( Mitenkähän tuon palojen vauhdin ja raivoin sais tähän kokonaiseen siirrettyä vai olenko itse taas erilainen...

*Luoksetuloa kiertoleikkinä ja vaikka mitä variaatioita. Tää on kyllä hankala liike. Lenkillä kokeiltiin kans kaikenlaisia ja nyt tuntui toimivan se, että jätin Pulmun seisomaan, heitin pallon sen taakse ja menin kauas kutsumaan (narppa roikkui mun kädessä näkyvillä), kutsuin ja stoppasin matkalla ja vapautin joko takapallolle tai mulla olevaan leluun. Ja jos vapautin takapallolle niin kun oli hakenut sen niin sitten vauhtivaihto mulla olevaan narppaan. Tehtiin myös pari suoraa luoksetuloa pitkällä matkalla- ei törmännyt jalkaan.

*Seuruuta suoraa ja jotain käännöksiä

*Jääviä ja niiden pysymiset myös

*Merkkiä; vietiin lelu ja hetsasin "hiippailemalla" tai pannasta pitäen- meni hyvin. Lähempää tarjoamislekkiä ja jos annoin itse tarjota pysähtymistä niin kiepahti nyt vähän "yli", vaikuttaakohan kiertäminen tähän. Lelua muuten otti taas oikealta puolelta vaikka muuten kiertää merkille aina vasemmalta.

*Lenkinvarrella avo kaukoja, teki hyvin.

------------

Illalla kotona 3 tunnaria (laput+kapulat)- haisteli hyvin ja ilmaisi omaa varmasti. Tehtiin myös oman pitoa ja sivulletuontia- hyvin piti (kun laitoin kapulan suuhun niin ei pyöritellyt laisinkaan), sivulletulo joku suussa on Pulmusta tosi_vakava_juttu. Tehtiin myös kaukoja (kaikkia vaihtoja), nää ei kyllä valmistu koskaan huoh.