Torstaina tein vain muutaman tunnarin sisällä (laput+kapulat), nämä hyvin+ leikittiin kaukoja kosketuskepillä ja ilman. Hassu pieni otus :)

Pulmu on ollut taas ihana onnellinen hölmö; rallattelee kotona lelunsa kanssa ja ja puuhastelee meidän mukana+ tunkee sohvalle viereen ja on ihana hyväntuulinen kakara. Ei ole enää majaillut sitruuna nenässä omissa oloissa. Paitsi aamulla sai taas kipittelykohtauksen kun Miika otti Konsta muistikorttinipun käteen. Pulmun mielestä on todella epäilyttävää jos joku plaraa kortteja, siis läräyttää nippua esim. sekoittaessa. Ja nyt riittää kun joku ottaa korttinipun käteen niin neidillä menee korvat luimuun, häntä alas ja aloittaa sen ärsyttävän kipittelyn ja häipyy paikalta. Sama reaktio kuin tyhjän ilmapallon nähdessään. Tässä mielentilassa olis ihan turha yrittää tehdä yhtään mitään kun ei pysty eikä kykene. Tulee ihan pieksetyn näköisenä takaisin "tapahtumapaikalle" jos käsketään ja jos käsken maahan makaamaan niin on siinä mutta häipyy heti kun luvan saa. Voihan herkkäsielu!

Perjantai aamuna käytiin taas luistelemassa jäällä, siellä on ihan 8km retkibaana ja koirat tykkää kun saa puotella hankiaisilla vapaana. Ja itse saa nauttia ihanasta auringonpaisteesta! Mä sain synttärilahjaksi uudet retkiluistimet (kiinnitetään vapaan monoihin), kyllä kelpaa suihkia! Ennen lenkkiä treenasin rannassa:

*Tunnari x 2 (laput+kapulat). Ekalla ohi meni koiranulkoiluttaja aika läheltä, mutta ei haitannut Pulmua! Hyvä P! Haisteli tosi tarkasti (selvästi vaikeampaa oli kuin kotona sisällä), mutta jatkoi uutterasti eikä yrittänyt kajota kapuloihin. Haistellessa tökkäisi omaa sen verran, että vierähti kyljelleen ja lappu jäi siis kapulan sivulle ja paljas sivu oli ylöspäin. Hetken Pulmu ilmaisi omaa "kyyläämällä" ja tuijottamalla sitä, mutta ei tehnyt kunnon kosketusilmaisua. Odotin ja P jatkoi sitten haistelua viereisille, palasi takaisin omalle ja ilmaisi sen kunnolla. Naksu+maksu :) Toisella yrittämällä ei ongelmia, kävi kapulat tarkasti läpi ja ilmaisi oman hienosti.

*Noutoja; iskunostoja ja paluuta pitkällä matkalla kapula edestään poimien. Sitten tein kokonaista niin, että menin vähän edemmäs heittämään (ei siis tarvinnut lähteä mun sivulta) ja kehulla sivulle saakka. Tämä oli hyvä!

*Jääviä; nyt tarjosi seisomista maahanmenon sijaan, täytyy vahvistaa sitä maahanmenoa...

*Merkkileikkiä hetsaten lelulle ja tyhjälle

*Kiertoleikkiä ja stoppeja myös niin, että pidin lelua esillä ja kutsuin+stoppasi (aika lähellä) ja palkaksi sai ampua leluun un luokse.

*Suora luoksetulo pitkällä matkalla; tuli kovaa, törmäsi jalkaan ja teki aika ison lenkin sivulle tullessa.