Maanantaina lähdettiin reippaana kunnon sauvalenkille Urpolan purtsille puol seiska ja lenkin jälkeen treenasin pikkusetin Urpolan koulun kentällä. Häiriötä oli omiksi tarpeiksi kun koululaisia meni ja tuli ja seisoskeli kentällä. Lyhyt ja hauska setti vedettiin, Pulmu tsemppas hyvin vaikka koululaiset välillä huimasi.

-Patukka leikistä sivulletuloja kapulan kanssa ja ilman. Nää tuli kivasti! Aavistuksen ehkä kampeaa vinoon kun odotti leluun vapautusta (lelu roikku näkyvillä oikeassa kädessä ja jessasin heti kun pyörähti sivulle). Mutta asenne ja yritys oli hyvä!
-Seuruuta koululaisten seassa, jossain kohti vähän ahdsti Ptä mut en välittänyt ja palkkasin aina jonkun tyypin vieressä (pallo)
-Namilla palkaten muutamia käännöksiä ja askeleita- kivasti!
-Ohjatun suuntia palloa heittäen; just ennen tätä P pöhki jonkusen kerran ohikulkevia tyyppejä ja jätti pallon Olin heittänyt seuruujuttujen lopuksi), mutta kun oloin tekemään suuntaleikkiä niin muuttui kivaksi ja aktiiviseksi js "tehtävässä" pallokin taas kelpasi.
-Nurmen reunassa tunnari: kerran pelkän oman etsiminen, nosto ja vauhtipalkka ja sitten 2x oman etsiminen ja nosto vieraiden seasta. Muuten hyvä mut kovasta (meno ja tulo) vauhdista ei voi kyllä kehua. Mutta haisteli tarkasti, ilmaisi omaa vain hetken ja nosti oma-aloitteisesti. Super kehut, nami ja lopuksi vielä pallo