Aamulla kunnon lenkki ja sitten töihin Pieksämäelle, tytöt pääsi mukaan. Tiina kävi hieromassa Pulmua iltapäivällä, ei mitään ihmeempiä. Aamulla huomasin lehdestä, että Mikkelissä on ravit. Ja koska pojat on edelleenkin reissussa, eikä ketään kotona odottamassa, niin ajelin suoraa töistä raviskalle. Ensin pikku lenkki ja sitten P pääsi treenaamaan ravidadan kupeeseen nurmelle. Kuulutuksia ja vähän yleisöä lähistöllä+ jonkin verran ohikulkijoita joita käytettiin surutta hyväksi ja menin tarkoituksella lähelle niitä. Pulmu tuntui tosi kivalta ja oli pätevä, useampi ihminen tuli hämmästelemään että ompa siinä taitava ja tottelevainen koira :) Tällainen häiriö on Pulmusta pala kakkua.

Tehtiin alo juttuja ja kokonaisia liikkeitä myös:

-Seuruuta; palkkailin välillä lelulla, välillä käsikosketuksella (Pulmu sai hypätä ja tökätä avointa kättä), välillä namilla, välillä kehulla. Tuntui kivalta ja leikki hyvin. Jos mentiin tosi läheltä ihmisiä (porukkaa käveli vastaan) niin aavistuksen reagoi (kuplahti, vaihtoi tempoa) mutta jatkoi hyvin. Yritin tyyrätä palkkaamaan/ leikkimään aika lähelle ihmisiä. Taisivat vähän hämmästellä:) Palkkailin myös askeleita (sivuaskelissa tyyrää perusasentoa mun seläntaakse helposti), tehtiin useampia juoksupätkiä ja ne kivasti. Myös perusasentoontuloja ja lelupalkka seläntakaa

-Seiso kokonaisena liikkeenä ja lelupalkka, uuteen liikkeeseen meno ja nami pa tulosta, luoksetulo kisamaisesti (alo) ja lelupalkka ja taas siirtyminen uuteen liikkeeseen, + nami ja maahanmeno kokonaisena liikkeenä. Hyvin teki ja oli pätevä :) Tuli tosi kivasti muuten perusasentoihin alussa. Luoksetulossa osaisi toki juosta lujempaa, mutta kun matka on lyhyt niin lähtee sellaisella "pääpystyssä"-laukalla.

- Luoksetulon loppua lyhyestä matkasta niin, että sain syöksyä seläntakana olevaan leluun. Joku myös sivulle saakka. Ei ehken ihan vielä hokassut juttua kun tuli aavistuksen varovasti. Pari luoksetuloa pitkällä matkalla: eka yleisöä kohden ja vauhtipalkka (nyt lähti ihan korvat viirussa ja tuli kovaa, yritin jessata myöhemmin kuin normaalisti :)) Toinen niin, että jätin aika lähelle takana seisovaa ihmisporukkaa (P oli tosi rento ja kiva, eikä välittänyt ihmisistä) ja otin sivulle saakka- nytkin tuli ihanassa "korvat viirussa" laukassa :) Sai kehun+ sitten lelun.

-Pakkileikkiä ja kaukoja, kokeilin m-i nousuihin että annan käskyn ilman käsimerkkiä ja kun lähtee nousemaan niin heitän namin ja saan Pulmun pomppaamaan ylöspäin. Tää tietty saattaa aiheuttaa kyyläystä jos alkaa odottaa lentävää namia? Mutta jos vaihtaisi käskyn ja yrittäisi opettaa pompputempun?

Ripa teki välissä ja Pulmu odotti tolpassa, sai sitten vielä vähän seurata ja leikkiä. Tehtiin myös muutamia perusasentoon nousuja maasta ja sai tökätä avointa kättä ylöstullessa.

Kivat ja rennot treenit, tän fiiliksen kun saisin siirrettyä kisatilanteeseenkin molemmille!