Maanantaina puuhattiin kotosalla ja tiistaina mentiin pitkästä aikaa kimppatreeneihin KooKoolle. Olipas ihan huippuhyvät treenit!

Pulmu teki parina Demon kanssa ja muut oli avustajina/ häiriönä:

*Noutoa putkella vauhditettuna: heitin kapulan pannasta kiinnipitäen, Johanna käänsi pitkittäin ja päästin noutoon. Muistutin kapulan lähellä "pidä" ja paluussa vapautin jossain kohti mun seläntakana olevaan putkeen. Putkesta tullessa olin lähepänä ja siitä sivulle + lelu palkaksi. Sitten sama, mutta sivulletulon tilalla vauhtipalkka. Sitten niin, että käskin Pulmun odottamaan seisten, heitin kapulan, kieräytin itseni ympäri ja olisin laittanut putkeen ja sitten päästänyt noutoon. Mutta tässä tulikin haukku, oho! Pysäytin ja toruin ja jatkettiin, mutta haukku tuli pari kertaa kun kävi vähän kiepeillä saako mennä putkeen vai noutoon. Haukusta keskeytin ja puhuttelin mielestäni tosi hyvin ja rauhassa, jospa menis jakeluun. Täytyy tarkkailla kuinka paljon kiihdyttämistä kestää... Mutta oli kiva, leikki hyvin, juoksi lujaa eikä välittänyt hallissaolijoista ollenkaan! Seuraavaksi tehtiin seuruita ja Johanna vähän häiritsikin, Pulmu tsemppasi tosi hyvin! Sitten Tiinan mies hiihteli mukana ja huikkaili jotain käskyjä kun tein Pulmulle takaperin kipittelystä leikkien jääviä (heittelin namia), tässäkin tsemppasi ja oli mukana tosi hyvin! Sitten käskytettynä kokonaisina liikkeinä jäävistä seisominen ja maahan, seis on hyvä ja maahankin muuten mutta nousi pa sitkeesti. Loppua erikseen vielä. Loppuun paikallaolot porukalla, kehään kävelyssä terästäytyi hyvin (odotti vapautusta mitä on tehty?) ja oli kivalla ilmeellä. Istumisessa Pulmua ahdisti kun takana tapahtumia, mutta kesti kasassa kun olin lähellä. Makuu parempi ja olin piilossakin. Ulkona suora luoksetulo ylipitkältä matkalta- lähti ekalla ja tuli reippaasti, palkka sivulta :)

Kaikkinensa ihan älyttömän hyvät treenit ja Pulmu on kyllä kehittynyt kovasti! Mutta työmaata piisaa ihan rutosti kyllä!

Niin ja hiihdetty ollaan lapin reissun jälkeen vielä useampia kertoja (jäällä), talvi tuntuu jatkuvan, mulla vaan veemäinen flunssa :( Ja Tiina hieroi Pulmun maanantaina; yläselässä vähän jumeja, reiskat tiukat mutta aukes hyvin ja reisiin on kuulemma tullut paljon jerkkua sitten viime kopeloinnin :)