Keskiviikkona olin töissä Pieksämäellä ja poislähtiissä heitin mainosta HauHau hallille. Unohdin avaimet kotiin, joten treenattiin pihalla. Kenttä oli hyvin aurattu, aavistuksen jäinen paikoin, mutta ei karmeen kova ja ihan tasainen. Ihana auringonpaiste vielä!

-Merkkiä; lelu merkin taakse ja lähetys hetsaten tosi kaukaa. Juoksee tässä aika suoraa merkin ohi ja palaa sitten hakemaan lelua. Sitten testasin tyhjälle "merkki" ja "kierrä" käskyillä ja palkkasin osan heittäen palloa (stoppasin käskyllä) ja osan vapauttaen heti jessillä mulla olevaan leluun. Nyt alan saada hetsiin aika kivan jännitteen.

-Noutoja pitkällä matkalla (menin heittämään matkalle ja palasin takas Pulmun luo tai lähetin sieltä). Jos heitän kapulan niin, että Pulmu on sivulla ja päästän siitä noutoon niin lähtee aavistuksen sitkeenä (varsinkin jos en onnistu heittämään älyttömän kauas). Jos vapautan heiton jälkeen taakse tai kieräyttämällä itseni ympäri, lähtee paljon paremmalla vauhdilla mutta isompi todennäköisyys että räjäyttää kapulaa. Hyvin kyllä reagoi jos muistutan "pidä" just ennen kun saavuttaa kapulan. Koitin muistaa myös olla hiljempaa pauluussa ja jessata vähän myöhemmin + osan otin sivulle saakka. Jätetyt (Pulmu maassa, kapula edessä ja menen kauas+ kutsun "hae") osaa ja tekee tosi hyvin. Ehkä tää noudoksi joskus muuttuu. Heittelin myös metallia, tässä pitää juoksutella putkeen tms kun on mahkuja. Menee ok vauhdilla, mutta palauttaa vähän köpösti. Kun jessasin leluun paluussa niin juoksi mun ohi ja meni metallia vaihtamaan maassa olevaan puukapulaan... jepjep

-Hypyn kautta leikkien joku stoppi ja sitten suoria luoksetuloja vauhtipalkaten kiihdytyksestä ja sivulle saakka. Nyt lähti kaikki ekalla, mutta laukkaa vähän "odottavan" näköisenä varsinkin lyhyemmällä matkalla

-Jääviä niin, että maahan kisamaisena palkatta, sitten luoksetulo ja vauhtipalkka. Sitten seisominen kisamaisena palkatta ja perään luoksetulo sivulle saakka+palkka. Vastasi hyvin kehuun, en jäänyt kehumaan loputtomiin vaan siirryin seuraavalle suorituspaikalle ja P tarjosi itse hyvin mukana kulkemista. Uuden liikkeen alussa on edelleen aavistuksen sitkee, mutta en välittänyt siitä ja oli ehken toisessa parempi.

-Jääviä vielä suorapalkaten leikkien ja muutama kaukojen (avo vaihto), nämä yllättäen kivasti. Napakoita istumaan nousuja jo useammasta metristä :D Ehkä tää joskus tääkin valmistuu :)

Loppuun heittelin vielä palloa niin kauas kuin ikinä jaksoin ja Pulmuhan juoksi! Ihanaa kun ei ollut seinät rajoittamassa! Treenistä jäi kiva fiilis, vaikka Pulmu ei juossut kokoajan ihan raivopäänä ja jossain kohti jätti pallon penkalle niin mua ei ahdistanut yhtään. Outoa, ehkä mäkin voin oppia sietämään kaikenlaista. Ja kun mä olin rento ja säpittämättä niin Pulmukaan ei pökkyröinyt. Daa!

Nuo liikkeiden pa nousut on ärsyttävän sitkeitä usein ja leikittii kotona kosketuskepillä avitettuna sivulle pomppuja ja niitä kaukoja myös. Kepin kanssa pomppaa tosi söpösti m-i, saakohan sen joskus siirtymään kepittömään suoritukseen? Mutta eipä näistä hupailuista mitään haittaakaan ole. Kotona on tehty muutamia tunnareita (pelkillä lapuilla ja laput+kapulat) , näissä ei ihmeempiä. Pulmulla on alkanut olla taas enemmän ärsyttävää pullistelua Ristylle, varmaan vaikuttaa nyt ne molempien juoksutkin ja se että ovat viime viikon astuneet hulluna toisiaan (tai siis Risty astuu Pulmua). Täytyy koittaa olla jämpti ja lopettaa turhat härkkimiset alkuun, mutta siinä mä oon ihan surkeen huono :(

Pääsiäinen vietetään Laukaassa, käytiin tänään pilkillä+ hiihtämässä ja huomenna mennään Saarijärvelle erämökille. Pilkillä Pulmusta mielenkiintoisinta on kytätä kun Konsta heittelee sohjoa avannosta. Ja hiihdon alku on ihan kaoottista kun Pulmu huutaa kuin hullu ja puree suksia ihan tosissaan. Sitten kun päästään vauhtiin niin maisema vaihtuu kyllä vilkkaasti. Hassua, miten raivopäinen se osaa olla! Maanantaina meillä on Oilin järkkäämät treenitreffit Lahdessa, tosi kiva päästä treenaamaan porukalla!

Mukavaa ja rentoa pääsiäistä kaikille!