Ollaan tehty alkuviikosta muutamia jätetyn esineen hakuja ja namiruutu- hyvin sujuu kunhan maltan tallata tarpeeksi leveät kuviot esinettä viedessä, muuten lähtee esineelle paluujälkiä pitkin lenkaten. Mutta menee kovaa ja itsenäisesti ja esinettä viedessä on ollut mun mukana ja tulee pätevänä paluumatkan "siinä" käskyllä. Olen vauhtipalkannut vaihdot. Namiruutua tekee nenä paukkuen, kävi kerran ruudusta ulkona ja sitten tarkasteli vai reunaja pitkin. Tänään tehtiin KooKoon pellolla tokoilujen jälkeen eka lyhyt jälki (nami joka askeleessa), pientä pyörimistä välillä mutta tomerana nuuskutti. Ei syönyt kaikkia nameja, mutta tarkkaa meni jälkeä pitkin.

Satsun kanssa treffattiin KooKoon kentällä, tehtiin kaksi settiä:

-Sivulletuloja leikistä ilman kapulaa ja kapulan kanssa, kapulan voisi laittaa viistosti oikealle- pienempi lenkaus sivulle?
-Jääviä, palkkailin lo käskyn jälkeen lelulla ja välillä sitten kehu+ jäävä+ palkka. Hyvin meni. Tähän asti oli kiva ja reipas+ leikki hyvin
-Luoksetulo, kisamainen- ai taivas kun oli sitkeä :( Pitäis saada lähtöön enemmän jännitettä, Pulmu osaa liiankin hyvin olla paikoillaan. Tässä kohti ohi meni sakemanneja, P pöhki niitä ja meni vähän sitkeäksi. Ei leikkinyt enää oikein kunnolla. Saatiin kuitenkin tehtyä muutama onnistunut leluunsyöksy ja palkka narpalla.

-------------------
Toiseen settiin tullessa P oli vähän kipittelevä, ajattelin kuitenkin pysyä suunnitelmassa ja aloittaa tunnarilla. Aamulla tein kotona muuten 2x tunnarin ja ne meni hyvin.:

-Lähti kapuloille, mutta sitten kaarsi kauempaa ympäri ja ei mennyt kapuloille saakka. Seisoskelua ja huuhailua- selvästi ei halunnut kajota kapuloihin ettei vaan mokaa. S käänsi mut selin ja kävelin poispäin. Jossain kohti P nosteli vierasta kun mentiin lähemmäs, tästä en keskeyttänyt vaan hämmästelin vaan että mikäs tää oli? Tehtiin pelkillä lapuilla, niillekkin meno huono. Voi kökkö :( Mun pitäis jotenkin osata kannustaa ja kannatella sitä vaikeiden paikkojen yli... Tässä pitää varmaan palata vähän taaksepäin ja ei voi keskeyttää jos nostaa väärää.
-Kaukoja ja käsikosketustemppua, teki muutaman hienon m-i nousun ihan läheltä.

Sitten Satsu treenasi Pulmulla. Vaikka alussa kipitteli sen näköisenä että haluu häipyä niin kummasti kykeni kuitenkin toimimaan. Ja leikkikin kun aikansa sitä tökki ja tuuppi. Satsu sanoi, että kykenee kyllä jos vaan haluaa. Lohdutti mua, että vaikuttaa et sillä olis nyt joku vaikea teinikausi menossa, muuttuu vielä hyväksi. Toivon niin! Laitoin Plle kaulaan DAP pannankin, jos ahdistaisi tämä maailma vähemmän.