Mulla oli työkeikka Tampereelle ja tokihan siihen piti koiramaisiakin juttuja yhdistää :) Saatiin treffit sovittua sisko Ilon ja Lotan kanssa, tosi kiva oli nähdä! Käytiin kävelyllä ja treenaamassa Pirkkahallin parkkiksella, tehtiin molemmat kaksi settiä ja paikallamakuu. Kaikenlaista häiriötä ohikulkijoista ja alkoi siinä jotkut juoksukisatkin ja saatiin myös kuulutuksia. Ilo aloitti ja Pulmu sai makailla kentän reunalla katsomassa, yritti pariin otteeseen ihan karatakin siskon treeneihin hämmentämään :)

- Leikkiä ja siitä sivulletuloja ilman kapulaa ja kapulan kanssa. Ehkä tästä on tullut jo vähän näppärämpää ja voimaa lisää?

-Jäävät; Lotta käskytti, palkkasin ensin lelulla heti käskyn jälkeen kun piti hyvin fokuksen mussa, sitten käsky+kehu+ seuruu jatkui ja jossain kohti uus käsky ja palkka. Jossain kohden tein myös jäävät (seis ja maahan) ja näistä suorapalkka. Nyt muistin treenata myös pysymiset erikseen Lotan käskyttämänä. Nämä hyvin!

-Luoksetulo; käskytettynä ja pitkä matka- tuli aika sitkeenä. Toinen niin, että Lotta piti ja hetsasin jätössä- ei edelleenkään juossut oikein kunnolla (ei kauheen jähmeenä mutta korvat pystyssä sellaista voimatonta laukkaa). Sitten muutama leluunsyöksy istumasta hetsaten- nämä hyvin.

------------------

-Puunkierrosta pari sivulletuloa (lyhyellä matkaa), nämä kivasti!

-Läheltä ruudun paikanhakuja, palkaksi heitin palloa. Ok!

-Kaukoja; läheltä kaikkia vaihtoja, m-i ilman käsimerkkejä (aika kivojakin pomppuja!). Käsikosketustemppua perusasentoon nousussa.

-Seuruta; ensin muutamia käännöksiä namilla palkaten, sitten pätkiä Lotan käskyttäessä kiltisti. Palkkailin välillä heti käskyn jälkeen, välillä myöhemmin. Osin pallo kainalossa, osin taskussa. Nami osuudessa lo vähän häiritsi Pulmua, lelun kanssa oli kiva+rento.

Lopuksi tehtiin paikallamakuu juoksukisojen lähtöpaikan viereisellä nurmella. Kehäänmeno ok (palkkasin kun olitiin seisottu hetki rivissä), löpisin alun käskytykset ja P meni tästä vähän lysyyn-> sitkeästi maahan. Otin alusta ja nyt hyvin alas, makasi hyvin ja sivullepalatessa otti hienosti kontaktin ja jopa vähän nykäisi kun sanoin käsky. Omalla sivu käskyllä pomppas hienosti pa. Jee!! Loppupalkaksi siskokset sai rallatella (molemmat omillaan) narppojen kanssa ja kiertää vähän puistikon puita.

Pulmu oli kiva ja reipas (mäkin taisin olla), leikkikin kivasti. Onnistuneet treenit.