Omalla seuralla oli kisat joten Pulmu pääsi treenaamaan SMiä varten vielä alokasluokkaa. Perjantaina havaitsin, että sähly menee yli ilmapalloahdistuksenkin joten oikean mielentilan takaamiseksi pakkasin treenireppuun sählymailan ja -pallon mukaan. Sää oli aika karu; vettä tuli, tuuli ja oli pirun kylmä. Hallille saavuin n. puoli tuntia ennen kisan alkua ja tehtiin pikuu lenkki+ pelattiin sählyä ulkokentällä. Jätin sählyvehkeet kentän reunalle ja mentiin vielä toiselle kentälle leikkimään narpalla+ tein muutaman luoksetulon lähdön karkuun juosten ja pa alun ja paluun. Pulmu tuntui kivalta ja rennolta. Kun palasin autolle porukka huuteli halliin, mulle ei oltu muistettu sanoa että kisa onkin hallissa... Hetken juputin vastaan, että mulla on kaikki valmistelut tehty ulos mutta eihän siinä mitään muuta kun halliin vaan ja kisaan :)

Tuomarina Riikka Pulliainen, Pulmu starttasi nrolla 5 (viimeisenä):

-Luoksepäästävyys 10: ei ongelmia, tarkkana istui sivulla vaikka ei tästä liioin tykkääkkään.
-Paikallamakuu 10: hyvin alas, makasi pää maassa koko ajan, paluussa päästin pienen suhinan ja hyvin nosti kontaktin+ nousi pa. Vastasi tosi kivasti kehuun.

Palkaksi sählyä ulkokentällä ja sitten laitoin hetkeksi autoon. Ennen omaa vuoroa otin leikkimään nurmiluiskalle, en vienyt kuuntelemaan edellisen suoritusta vaan "raahasin" narpassa roikkuvana halliin vasta kun huusivat meitä kehään. Palkat jätin roskiksen päälle ulos.

- Molemmat seuruut 10: rennointa Pulmua koskaan kisassa. Toki on vielä paljon paikottavaa, mutta teki niin hyvin kuin nyt osaa.
- Maahanmeno 10: seuruu aukesi joten maahankin vinoon. Nousi pa hyvin ja pysyi tietty hyvin niin kuin on tapana.
- Luoksetulo 10: hei se lähti kivalla ilmeellä! Treenit auttoi!
- Seisominen 9,5: seuruu taisi olla taas vähän takaa aukeavaa, seisahtui hiven vinoon. Stopin oli kuulemma tehnyt niin nopsaa niille joloilleen jotka sattui just maata tavottavan, että hiven hassuun kökötykseen. Pysyi hyvin, kun palasin niin käänsi vähän päätä/korvia (ei ollut varma et teki hyvin?) vaikka katselin ohi. Hyvin kuitenkin pysyi, pa pompahti sen verran vinoon että -0,5p
- Hyppy 10: perussetti

Yhteensä 199p./ ALO 1 ja luokkavoitto :D

Pulmu oli reipas ja kiva, vastasi kehuun tosi hyvin, oli liikkeiden alussa tarkkana ja teki niin hyvin kun nyt osaa. Mä käyttäydyin hyvin. Ai että olen ylpeä meistä :) Mac ja Jessica voitti EVL, Piuppa ja Satsu toisena- onnea!!

Kisojen jälkeen P sai vielä leikkiä ulkokentällä, tehdä muutaman merkin, parit seuruun askeleen ja luoksetulon lähdöt (Piu ja Mac oli kentällä myös). Tuntui edelleen tosi kivalta, ehkä tää tästä taas :)

Yritin laittaa videon tänne , jotain ongelmia mutta jospa se jossain kohti menis.. Kuvia räpsin myös, löytyy täällä