Tällä vkolla tein ekaa kertaa koko viikon treenisuunnitelman etukäteen, ihan ei pitänyt mutta melkein. Täytyy harjoitella tätä :)

Maanantai piti olla Plle treenivapaa, muuten olikin paitsi tehtiin pihassa vähän tunnaria ja noudon nostoja+ sivulletuloja. Tunnarissa edelleen menee kapuloista ohi ja kiertää kuin kissa kuumaa puuroa, ei tahtois mennä kapuloille (varoo mokaamista??). Kannustuksella meni kapuloille ja nosti oman aika kivasti pienen ilmaisun jälkeen. Tehtiin myös pelkkää oman etsimistä, tämä menee hyvin. Tein myös niin, että heitin nameja tunnareiden sekaan, P haisteli hyvin ja söi namit mutta ei ottanut omaa.

Tiistaina illalla oli Mahilla möllit ja mentiin vahvistelemaan kisamielialaa uuteen paikkaan. Kentälle tullessa pieni lenkki ja sitten leikitin Pulmua parkkiksella, oli taas aika jäässä (nosti ihan reilusti hilsettäkin pintaan), mutta tuuppimalla sain sen leikkimään. Alo oli kahdessa ryhmässä (Pulmu nro 4.) ja liikkeet tehtiin käännetyssä järkässä paitsi luoksepäästävyys oli ekana. Kehään vein ryhmäliikkeissä hihnassa ja sivulla olisin temputtanut käsikosketusjuttua mutta ei kyennyt tekemään sitä. Istui hyvin kontaktissa ja luoksepäästyvyys ok. Siitä kehu ja vapautus+ leikki, leikki ihan kivasti. Yksilöliikkeitä ennen vein pellolle juoksemaan ja heitin palloa pari kertaa, sai odotella siinä käskyllä hetken ja sitten syöksyä leluun ja raahasin narpassa kehän reunalle (tämä tuntui oklta).

*Hyppy; vähän sitkeän oloinen kun liikkuri ja tuomari tuli lähelle, mutta suoriutui ok
*Seisominen; alku liikkeenä ja käännyin palkkaamaan namilla ja vapautuksella seisahtumisesta. Tämä ok!
*Luoksetulo; kutsusta lähdin juoksemaan karkuun ja tuli kivasti narppaan+ leikki hyvin
*Maahan; pyysin liikkuria käskyttämään "käsky" kahdesti, ekalla kehuin ja uusi "sivu" ja toisesta pistin viiveellä maahan. Loppu kisamaisesti ja pa nousukin ok!
*Seuruu (pelkkä vapaa); hiukka pälyili porukkaa, mutta kipitti mukana ja jossain kohden jessasin kesken kaiken leluun ja juostiin leikkien pois kehästä.

Suorituksen jälkeen Pulmu oli ihan eri rento kuin alussa ja teki hallissa kivasti putkileikistä stoppeja ja kiertoja+ sivulletuloja, merkkiä, seuruuta, kaukoja.

Lopuksi vielä paikallamakuu; alas hyvin, makasi koko ajan pää maassa (väisti katsomasta naapureita) ja paluussa suhisin- ennakoi sivullenousua :D Jee ei jäätynyt vaan makaamaan vaan on jo ajatus nousta sieltä ylöskin!