Marin kanssa Urpolan hiekkakentällä aamusta, kivasti taas häiriötä ohikulkijoista. Jesse aloitti ja Pulmu makoili maassa katsomassa ja odottamassa omaa vuoroa. Vähän kyllä kiehuu näissä odotuksissa, meinaa vinkua välillä+ karkailee jos jessailen ja huikkailen tuttuja käskyjä toiselle koiralle. Mutta oman vuoron alussa on hyvin yritteliäs ja asenne korkealla.

Jesse teki noutojuttuja ja Pulmu pääsi näyttämään iskunostoja, oli niin kiepeillä että puri mua ja päästi kunnon räyh kapulalle mennessä... Kiva kun ei kipittele ahdistuneena, mutta yllättävää että löytyy tällainenkin puoli!

- Omalla vuorolla pääsi ensin tekemään nurmelle puunkiertoja ja sivulletuloja ilman kapulaa, puisen kapulan kanssa ja myös metallin kanssa. Kivasti!
- Ruudun paikanhakuja muutamia, hyvin nämäkin!
- Sitten tehtiin paikallaolojen alkuja ja loppuja yhtäaikaa Jessen kanssa, hyvin kuunteli eikä ahdistunut ollenkaan toisen käskyistä.
-------------------
- Seuruuta ja jääviä niin, että Mari käskytteli ja ei toteltu+ palkkailin lelulla ja välillä kehuon+ uusi "sivu" käsky. Jäävistä taisin tehdä myös pysymiset
- Ohjatun suunnat palloilla leikkien

Kivat treenit, Pulmulla etutassussa vaan syvä helkeama jota varoo selvästi välillä. Oli tarkoitus ottaa stoppeja, mutta en sitten treenannut niitä.