Aamulla treenattiin lenkille mennessä Tornimäen parkkiksella, Pulmu oli tosi ihana ja yritteliäs hyvin levätyn yön jälkeen:

-Seuruuta; testailin käännöksiä ja askeleita ja totesin että virkeessä mielentilassa P takertuu mun jalkaan oikealle askelissa ja pitää omaa tassuaan mun jalkaterän päällä siirtyessä. Paruuttamaan lähtee niin kovaa, että mä jään armotta jälkeen :D Tiukkoja täyskäännöksiä autoin namilla ja vasemmalle/oikealle käännös+liike seis. Tehtiin vähän suoraakin+ palkkailin lelulla sivulle tuloja (vapautus seläntakaa oikeassa kädessä olevaan leluun)

-Kaukoja; hypellen, on se söpö, ihan kuin pieni poni hyppis yläpystyjä ja pomppaa i-s :D

-Maahanmenoja; niitä nopeita palkiten mun liikkuessa. Vähän seissejä ja istumisia sekaan ja hyvin kuunteli.

-Merkkiä

Käytiin lenkillä; voi köpö kun mulla on huono kunto, ei ollut kaksinen vauhti kun kömmin laskettulurinnettä sauvojen kanssa ylös alas. Lenkin jälkeen tehtiin yksi tunnari; kapuloiden viennin jälkeen vapautin ja heitin pari kertaa sählypalloa. Sitten kävin vielä laittamassa omaa. Pitkä matka, laput kapuloissa, rivi, oma toinen oikealta. Meni kivassa laukassa, teki ihan pienen lenkin ennen kuin aloitti haistelun. Kun löysi oman, jähmettyi siihen vähän matalana tuijottamaan mua. Katselin taivaille ja aika pian P poimi kapulan suuhunsa ja palautti ravilla. Sivulle saakka, kehuin kun oli tullut n. puolet matkasta.

------------

Illalla kotipihassa vielä:

-kaukoja (namilla ja takapalkka lelulla); on se kyllä hassu loikkiessaan :D Teki muutamia teknisesti taitavia i-s vaihtoja ihan pienellä hypyllä kun lisäsin matkaa, mutta taidan nyt pitää kriteerin kunnon hypyssä että malttaa tehdä sen hypyn kuitenkin. Muita vaihtoja myös, se nopea m-i on kyllä kaiken vaikein. Yritin teettää kurren kanssa sekaisin, vois tietty vahvistaa sitä temppua nyt myös..

-Metallin nostoja, sivulletuloja (palkkasin lelulla selän takaa), puunkiertoja... Kolisuttaa ja pitää sitä kyllä huonosti. Selvästi vaikeaa leikkiä jos näkee metallin, jää siihen jotenkin jumiin. Puukapulan kanssa jätöt leikkien onnistuu paremmin kun niitä on tre enemmän. Täytyy muistaa tehdä sitä myös metallilla!

-Muutama merkki palloa heitellen ja joku palkaten narppaan mun luokse.

-Tunnari; vein kapulat (n. 10m), ympyrä ja oma klo 6. Palasin Pulmun luokse, vapautin ja lähetin. Meni kivalla laukalla, aloitti heti haistelun, otti oman heti kun löysi ja palautti ravilla sivulle saakka (kehuin vasta sivulla). Ensin isot kehut ja sitten sai sählypallon. Tää alkaa uhkaavasti muistuttaa tunnaria, yritän olla nyt säpittämättä tuosta paluuvauhdista.

-Niitä maahanmenoja läheltä ja joku stoppi puun kierrosta. Sitten keksin, että takuuvarma keino saada Pulmu juoksemaan tauotta on antaa sen juosta trampoliinia ympäri kun Konsta hyppii siellä. Siis P juoksee tramppaa ympäri niin kauan kuin vaan antaa ja joku hyppii siellä. Sain loisto idean, että jos annan Pn juosta ja aina mun kohdalla teetän joko stopin, maahan tai annan juosta ohi. No ei ennakoinut ja toistoja saattoi ottaa paljon, seissit oli hienoja ja maahanmenotkin onnistui kun suurinpiirtein astuin sen eteen ja annoin kaikki mahdolliset vartaloavut. Palkaksi sai sitten jatkaa juoksuaan. Onkohan tällainen fanatismin hyödyntäminen vähän riskaabelia? Yleensä ei kyllä anneta Pn juosta trampan ympärillä ihan ominpäin ja nytkin tuli sitten heti pois kun sanoin et leikki loppu... Ja ei tarvinnut miettiä miten saisin sen juoksemaan ennakoimatta...

Pulmu on ollut muutaman päivän ihan tosi kiva; reipas ja onnellinen hölmö. Miikakin sanoi tänään, että on ollut ihan erilainen. Oli hämmentänyt iloisena päivän pihalla poikien kanssa kun mä olin töissä. Ehkä ne hormonityrskyt tällä kertaa on ainakin vähän hälvenneet :)