Med Eeva och Marianne:

Pixi aloitti ja P sai katsella kehänreunalta. Sitten Marianne liikkuroi Boubieta ja virittelin Pulmua samaan aikaan. Tuntui tosi kivalta ja pirtsakalta. Tein seuruuta sivussa kun Marianne käskytti Eevaa, tehtiin myös aika lähellä (sorry pikku häiriö heillekkin..). P tuntui tosi kivalta edelleen. Tre myös istumisia ja muutama seis "ala Jontte" eli jäävä temppuna ja palkaksi kehu+ uusi jäävä.

Boubien pätkän jälkeen Marianne köskytti meille:

*Liikkeiden alkuja ja palkkailin niitä. Heti muuttui P erilaiseksi (jähmeämmäksi) kun liikkuri puhui meille. Kas kas. Kokeiltiin jotain liikkeen alkua myös niin, että Marianne käskytti selkä meihin päin, oli ehken parempi, vaikea sanoa kun en itse nähnyt sivusta+ liikkurilla ei ollut silmiä selässä.

*Seuruuta; välillä ok, välillä kuunteli ja mulkoili liikkuria. Jonkun kerran lähti taas lepattamaan aika eteen, otin rauhallisesti kiinni lavoista ja siirsin takaisin oikeaan paikkaan. Tämä tuntui oklta. Palkkailin kehulla ja välillä myös narpalla. Spekuloitiin askeleita myös ja testailtiin, niissä Pulmu on tosi herkillä loikkimaan mitä sattuu mun vartalon nykäysten mukaan. Juteltiin, että onko ratkaiseva juttu se että P kuuntelee liikkurin käskyjä, häiriintyy kun liikkuri tuijottaa ja kohdistaa käskyt meille vai olenko mä vaan niin erilainen kun kuuntelen liikkuria? Mun on kyllä keskityttävä tosi paljon kävelyyn jos meinaan kävellä liikkurin mukaan. Koska nyt musta tuntui, että liikkuri/ köskytykset ei ollut ongelma kun Marianne kohdisti juttunsa Boubielle ja Eevalle. Mutta kun liikkuroi meitä niin se ahdisti selkeesti enemmän? Anyway pikkukoiran pitäis nyt vaan oppia, että liikkurilla ei ole mitään merkitystä sen tekemiseen eikä sitä kuunnella. Tai siis Pulmu ei saa kuunnella, mun kait pitäis :D

*Jääviä; käskytysten kuuntelua ja seuruutin vain, kehuin ja palkkailin kun teki hyvin. Ei kyllä yrittänyt tehdä mitään omiaan+ asennot oikein ne mitkä tehtiin. Tässä tosin turtuu kun käskyjä tulee useampia eikä enää reagoi niihin niin paljoa. Sitten aloitettiin liikkeenomaisena ja tässä muuttui heti eri näköiseksi, oli paljon sitkeämpi. Kun tulee viivettä ja istumista perusasennossa ja "kisakaava"= Pulmun mielestä ihan p..skaa. Kiva :(

*Noutoja; heittelin kapuloita (metsku ja puu) ja sai hakea niitä (lähtö sivulta). Palkaksi uusi heitto. Jonkusen kerran sain huomauttaa kun meni tassuilla+ metallia pudotteli paluussa. Kilahtanut asenne kapuloihin muuten.

*Ruutua; paikkaa, hetsasin sivulla riveleistä roikottaen. Nyt jos meni tosi kovaa niin juoksi suoraa läpi ruudusta takaa yli ja tuli sitten takaisin oikeaan paikkaan. Mutta positiivista ettei juossut ympyröitä vaan meni määrätietoisesti ruutuun, ei yrittänyt juosta sieltä takaisin jos ei heti osunut oikeaan paikkaan vaan tarjosi uutta paikkaa ja oli tosi pätevä. Niin ja juoksi tosi kovasti kun laitoin kiertämään pönttöä ja sieltä uudelleen ruutuun :) Kakkonen sai eilen kylvettyä hyvän ajatuksen Pn päähän, näillä mennään taas muutama treeni, kiits :) Loppua myös pari kertaa, autoin seuraamaan ja heti palkka.