Aamu-ja iltalenkilä oman piilostusta, hyvin teki töitä ja etsi, illalla puri kapulan ihan päreiksi kun heitin sitä pari kertaa piiloon. Lähti vauhdilla etsimään ja teki töitä tomerana, mutta kävi aika kiepeillä... Aamulla myös tunnari sisällä Konstan avustamana: näytin sählypalloa ja mailaa ennen tekemistä niin vähän meni siinä ja rajalla. Ei ahdistanut mutta oli aika kiire ja nosti vähän oman viereistä, otti kuitenkin oman ja palautti suoraa. Palkaksi sai sählypelin. Illalla Miika auttoi, näytin alkuun sählypalloa, mutta heti kun M lähti viemään kapuloita niin meni tosi sitkeän näköiseksi. Tänään Pulmun variaatiolistalla oli paikalta häipyminen. Nokkela tyttö kun keksii joka päivä uusia juttuja mitä kokeilla, keksis nyt vaan senkin toimintamallin että tehdään homma kunnolla. Kun M oli vienyt kapulat ja lähetin Pulmua niin lähti suoraa luikkimaan eteiseen. Nappasin kiinni perskarvoista, talutin kapuloille (oma+ 2 vierasta), oma suuhun ja takaisin lähtöpaikkaan. Uusi yritys (vein itse oman ja Miika meni sivummalle), vaati useamman käskyn kun kaarteli ympäriinsä. Haisteli tarkkaan ja toi oman- palkaksi kehu. Kolmannella teki sitten kunnolla heti ja sai palkaksi sählypallon.

Illalla KooKoolla Johannan ja Sarin kanssa:

*Ulkona ensin puunkierroista stoppeja ja sivulletuloja; yritti haukkua jossain lähetyksissä ja kutsuin aina haukusta pois- uusinnalla hiljaa (ja juoksi edelleen kivan kovasti).

*Sitten halliin. Kaksi ruutua hallin eri päissä ja tehtiin kaikenlaisia variaatioita, välillä myös merkkiä. Kivasti, rennosti, yritti ja mietti. Paikkaa myös erikseen. (hallissa ei ollut vielä muita tässä vaiheessa).

*Paikallaolot; istuminen ja makuu, hyvin oli ja makuun alut ja loput kuunteli/teki hyvin.

*Sitten treenattiin yhtäaikaa Jaden kanssa, Sari liikkuroi alkuun Johannaa ja Jadea ja me tehtiin omaa settiä rinnalla. Pulmu reagoi nyt taas aika paljon toisten käskytyksiin, varsinkin kun joku sanoi "käsky" niin lopetti oman tekemisen (jos leikki just silloin niin irrotti lelusta ja veti korvat luimuun). En välittänyt ja jatkoin vaan, Pulmukin palautui aika hyvin. Kaukoja tai lähinnä kuuntelua yhtä aikaa Jaden kanssa, Pulmu yritti tehdä ensin Johannan käskyillä, mutta rupesi sitten kuuntelemaan omiakin. Seuruuta; lähinnä hidasta (yritin tehdä vähän sellaista hetsi hiipimistä ja palkaksi juoksuun ja sai hypätä kädessä olevaan namiin) ja käännöksiä+ alkuja (sivulletuloja kroppahetsillä) ja muutama askel+ palkka juttuja.

*Liikkeestä istuminen (ei apuja), katsoin peilistä ja hyvin istui, käännyin palkkaamaan.

*Puukapulalla noudon nostoja ja tasamaanoutoa kokonaisena. Nostot ok!

*Suora luoksetulo

*Kaukoja; Sari seisoi Pulmun takana ja toimi namiautomaattina. Vapautin taakse palkalle. Yhtä-kahta ja kolmea vaihtoa ja viivettä väleihin. Hyvin kuunteli ja teki, ei tehnyt omia vaihtoja väleissä ja heilutti jopa häntäänsä jossain vaihdossa. Söpö :)

*Sitten testasin, vaikuttaako avustajan tuijotus pallon hakuun. Ensin heitin sählypallon Sarin jalkoihin ja P haki sen sieltä. Sitten Sari vei pallon kauemmas ja laittoi maahan+ tuijotti sitä ja lähetin Pulmun hetsillä. Ei ongelmaa. Sitten vielä niin, että Sari tuijotti Pulmua seisten ja viimeisellä kerralla ihan pallon lähellä kyykyssä- ei ongelmaa. Liian tuttu ja vaaraton avustaja tai sitten Pulmu tuijotti vain palloa eikä huomannut että sitä tuijotetaan :)

Kiitos Johanna ja Sari kivoista treeneistä!