Selvisi se syy sitten siihen huonoon liikkumiseenkin; Tahkolla aloin tarkistelemaan pe iltana tassuja tarkemmin ja oik. etutassussa oli viiltohaava :( Suojailtiin sitä sitten cobanilla, tossulla ja rasvaamalla ja osittain P sai viettää mökkilomaa. Mutta pääsi pari kertaa kuitenkin sauvarinteeseen vetojuhdaksi. Treenitaukoa tuli kokonaista 3 päivää!

Viikolla sitten taas treenailtiin. Tehotreenissä kaukot ja tunnari (niitä tehty jokapäivä ainakin kotona) ja muuten voi juttuja. Ma ja ti aamuna koulun pihassa pientä treeniä. Hyvää häiriötä ohikulkevista koululaisista, joista Pulmu sitten ottikin yllättävän paljon häiriötä. Yritti taas pitkästä aikaa esim. pöhkiä yksittäisiä ohikulkijoita. Tiistai-iltana treenattiin kimppatreeneissä KooKoolla ja sielläkin oli taas aika vaikeaa kestää liikkurin "käsky" sanoja, reagoi tosi voimakkaasti niihin. Ensin seurasi häntä ihan korkealla, mutta heti kun kuului "käsky" niin häntä alas ja korvat luimuun. Positiivista se, että jatkoi kuitenkin seuuruuta eikä jäänyt paikoilleen. Palkkailtiin sitten paljon hyvästä ilmeestä ja siitä, ettei muita kuunnella. Treenin lopuksi humputeltiin yhtäaikaa Mariannen ja Pixin kanssa (ja alussa Johannan ja Jaden) ja huomasin taas sen, että P ei reagoi läheskään yhtä voimakkaasti liikkuriin jos se ei puhu meille... On se viisas otus ja huomaa kaiken! Tehtiin mm. Pixin kanssa yhtäaikaa ruudun loppua (seuraamaan tuloa) eikä muiden käskyt tai matkalla seisomiset haitannut lainkaan kun eivät puuttuneet meidän tekemisiin.

Keskiviikkona pidettiin huilipäivä ja torstaina treenattiin Tiian kanssa hallilla päivällä. Tiia kuvasi treenin, video löytyy täältä. Uusi ongelma se, että ääntä tuli alussa kun ei ihan ymmärtänyt mihin halusin sen menevän. Yritin lähettää kiertämään merkkiä ja Pulmun mielestä oli tarkoitus tehdä vain hyppyä ja putkea. Sitten ääntä tuli myös metallin kanssa leikkiessä (kiepit nousee kun tietää että ei saa mennä?), tämä murina ja ravistelu oli ihan uutta. Ruudussa osasi mennä maahan ihan itse, eka kerta, koulutus on tullut uuteen pisteeseen :) Tajusin vasta kun annoin käskyä. Jäävät osaa hienosti tehdä juoksusta (rennompaa kun normi seuruusta), vaikka nyt oli päälimmäisenä mielessä istuminen (sitä treenattu eniten). Seuruuseen haluisin rentoutta ja voimaa, nyt on taas jotenkin sen näköinen että "paskaa sataa niskaan". Hitaaseen on vaikea löytää oikea rytmi. Temppurata ketjulla on yritetty treenata palkkaamattomuutta. Noudoissa on edistynyt huimasti, siis nostot treeneissä siistiytynyt ja metalli kanssa tietää jo että ilman lupaa ei saa ottaa. Se metallista (ja kapuloista) luopuminen on ollut tosi hankala juttu. Tunnari on vaikea, keksii kapuloille mennessä kaikenlaista...

Perjantai aamuna kävin pikkutreenin hallilla, tämä tuntui kivalta! Ainiin ja on tehty ohjattua; luulen edelleen että meidän nouto ongelmat puolittuu sitten kun kapulaa ei tarvitse enää heittää!

Lauantaina ajeltiin Tiian kanssa mölleihin Varpsille, tein palotellun ja palkkaillun treenin. Tiia kuvasi ystävälisesti, video täällä. Paljon hyvää, mutta paljon hankalaakin vielä. Tosi onnellinen oon kun tunnari ja kaukot onnistui ja kapulat poimi (metallinkin aika) siististi. Paluuseen kun saisi sen vauhdin vielä+ muutenkin rennoksi ja päteväksi. Istumisen meni maihin (vanha päivitys käskytyksestä palasi), uusinnalla ok. Luoksetulossa en laittanut maahan kun odottaa sitä muutenkin ihan liikaa. Keskiviikkona mennään vielä hyvänmielen hömpöttelyt sinne ja lauantaina kokeillaan kisata taas.

Sunnuntaina vedettiin lonkkaa ja pidettiin vapaapäivä :) Sitten taas hyvin voimin uuteen viikkoon!

Bonusraitana:
Pulmu pujottelee
Pulmu kaukojumppaa