Lauantaina vp, paitsi jumpattiin kaukoja kotona ja Konsta liikkuroi muutaman tunnarin Visulahdessa jäälenkin jälkeen. Nyt vapautin ennen kapuloille lähetystä ja meni paremmin. Joka kerta haisteli hyvin ja toi oman. Hyvä P!

Aamulla jumpattiin kaukoja sisällä ja tehtiin "tak" temppua pihalla. Torppasin irtonaisen kirjoituspöydän laatikon pihakivetyksen reunaan ja saatiin siitä sopivasti kontaktiramppi. Heitin sählypallon etupalkaksi ja sitten piti tehdä tak (mä jäin seläntaakse) ja palkaksi pääsi pallolle. Iltapäivällä Konstalla oli kavereiden kanssa sovittu pelailua Rantakylän kaukalolle ja ajattelin hyödyntää häiriön ja puuhastella Pulmun kanssa uudessa paikassa. Kaukalon vieressä oli tasainen alue, jossa saatiin hyvät treenit aikaiseksi. Kaukolon seinään paukkuvat kiekot ei haitanneet yhtään, paitsi jos Pulmu olis saanut valita niin olisi kyllä varmasti mennyt mielellään hämmentämään pelin sekaan. Mutta ne hiljaa tuijottavat ihmiset oli kyllä taas niin jäätävän vaikea juttu :( Yksi pikkutyttö istui pitkään kaukalon reunassa ja katsoi hiljaa meidän treenejä ja Pulmun mielestä se oli ihan sairaan epäilyttävää. Kaukot ei meinannut onnata millään kun käänsi päätä pois, käänsi itseään pois, kääntyi ihan sivuttain kun yritti väistää sivussaolijaa. Meni ihan sika matalaksi ja jähmeäksi ja yritti jopa jossain vaihdossa lähtetä hiipimään mua kohden vaikka olin ihan lähellä. puh :( Sitten kun tehtiin kaukoja toisessa välissä ja tuijottajaa ei ollut niin teki ihan sika kivalla ilmellä ja asenteella. Seuruuseen saatiin hyvää treeniä kun ohiteltiin seiskoskelevia ihmisiä, alkuun sekin oli vaikeaa mutta rentoutui sitten kun tajusi että ne ihmiset ei liity meidän tekemiseen mitenkään. Vähän kyllä saatiin taas varmaan hullunmaine kun akka hiihtelee koira sivulla ihan melkein pahki peliä katsoviin tyyppeihin ja hihkuu innoissaan välillä jessiä ja heittelee palloa. Ihan sama, jos tää on nyt sitä mitä pitää treenata niin me treenataan.

Tehtiin myös z asentoja vaikka mistä suunnasta (edelleen täytyy saada se istuminen varmemmaksi/ apu pois), paljon seuruuta ja askeleita, kapulan nostoja ja palautusta, monta monta tunnaria. Tunnarissa lähtee nyt taas sivulta (vapautus ennen lähetystä) ja joka kerta toi oman. Jee! Niin ja merkkiä leikittiin myös. Ja loppuun pelailtiin vain pallon kanssa. Kaksi tuntia kaikkinensa kikkailtiin kaukalon sivussa ja lopputulema oli se, että Pulmu kikkaili onnellisena pallonsa kanssa ja kävi jopa tuputtamassa sitä vieraille ihmisille potkittavaksi. Alussa ei suostunut edes hakemaan palloa jos satuin heittämään sen jonkun ihmisen lähelle. Eli ehkä me jatketaan tätä "vieraiden iholla hengailua".

Illalla Konsta liikkuroi meille vielä pari tunnaria kotona ja nyt Pulmu lähti joka kerta hyvin sivulta (hypytin ylös namiin ennen lähetystä) ja edelleen toi vaan omaa :) Pätevä tyttö!