Torstai-iltana meillä oli vuorossa Kouvolan keikka. Mentiin tartuttamaan bc kuumetta Jereen lisää ja hän oli ystävällisesti järjestänyt KSSK hallin meille treenikäyttöön. Alkuun tehtiin aksaa, Pulmu oli kovin tohkeissaan ja teki nohevana pätkiä myös Jeren kanssa. Ja samalla me opeteltiin pussi :)

Kun oikea mielentila oli varmistettu aksalla, tehtiin "kaikki onnistuu" tokotreeni valmennusrenkaan pääsykoeliikkeitä mukaellen:

*Ruutu:
Namileikki merkillä, merkiltä ruutuun (pallo), paikka kiertoleikistä ja loppu käskytettynä ja vauhtipalkalla.

*Lt:
Suora käskytettynä, ekalla ei juossut ihan kunnolla (kehusta kyllä kiihdyttää), otin sivulle saakka. Tehtiin muutamia lyhyemmältä matkalta, Jere käskytti ja vauhtipalkkasin heti kutsusta. Tää on niin eri juttu kun tehdään kaksi ja sitten kun joku seisoo vieressä.

*Nouto "sivusivu"-kannustus avulla, Jere käskytti alun. Meno ja nosto ok, paluussa mä haluisin lisää voimaa ja vauhtia- ei kiihdytä siihen hoputukseen niinkuin voisi. Jere kun ei ole nähnyt Pulmua ennen sanoi, että oli hieno.

*Tunnari:
Liikkuri tuli pois kapuloilta, tarkasteli omaa useamman kerran mutta kokonaisuus onnistui ilman lisämutkia. Hyvä Pulmu!

*Seuruuta:
Pieniä pätkiä lelupalkalla, Jere kulki mukana ja jutteli niitänäitä (ei käskyjä). Ok!

*Kaukoja:
Yksittäisiä vaihtoja ja pientä sarjaa eri matkoista, jessillä vapautin taakse ja Jere antoin namin. Hyvin! Oli tosi pätevä ja rento!

*Ohjattu:
Pallo merkin takana, suunnat jne, pallo merkin takana. Kivasti. Pulmulla alkaa olla ajatus siitäm, että ensin merkille ja sitten kapuloille ja ottaa suuntia nyt hyvin.

Kivat ja onnistuneet treenit, Pulmu oli oiken rento ja pätevä! Kiitos Jere avusta ja seurasta!