Perjantaina jatkettiin viikon aktiviteetteja Turkuun :) Koska oli sinkkupäivät niin pitihän kaikki ottaa irtireissaamalla sinne tänne. Perjantaina startattiin aamusta ja ekat treffit oli heti alkuiltapäivästä ATT hallilla. Maria ja Julia tuli coutsaamaan meille aksaa-> Pulmu oli oikein innoissaan ja tosi pätevä. Meille uhkailtiin hankkia jo lisenssi, hui! Rai ja Teema esittelivät myös aksataitojaan ja olihan se aika raivokasta menoa... Pulmu on kyllä kuitenkin se suvun kiltein "lammas" :D Hyvä niin, sopii mulle parhaiten :) Aksaosuuden loppuun P sai tehdä yhden tunnarin; vaikeaa oli mutta selvitti sen (Maria liikkuroi ja jäi sivuun käskyttämään). Tarkasteli aika tarkkaan kapulat ennen kuin otti oman.

Illalla Maria oli bookannut tokotreenit Salon lämpimään koirahalliin, Anna ja Kaiku liittyivät seuraan myös. Tehtiin kaikki pari kierrosta, Kaiku aloitti ja Pulmu sai odottaa vuoroaan kentän reunalla. Hallissa oli kumimatto eli uusi tuttavuus sekin meille.

Ohjattu:
Merkkileikkiä niin, että heittelin kapulat maahan ympärille. Ensin tietty olis ottanut kapulat, mutta jätti ne hyvin ja keskittyi merkkiin. Haluisin tähän merkkiin nyt kuitenkin vähän sitä raivoa myös, Teema meni merkille ihan älyttömän kovaa. Suunnat erikseen, Maria vei kapulat ja käskytti. Vähän Pulmu kaarteli sivussa seisojia, kyttää ihmisiä tässäkin. Mutta ehkä se tuntuu musta vielä pahemmalta kun näyttää. Lopuksi vielä pallo merkin taakse.

Tunnari:
Tässä uutena päivityksenä se, että Pulmu palasin kesken menomatkan takaisin mun sivulle. Jatkoi uudestaan kapuloille kuitenkin ilman uutta käskyä, positiivsta että päätti jatkaa toimintaa ihan itse (sillä välin kun mietin että kitähän nyt tekis) ja sitten selvitti homman ok. Vaikeaa on ja väistelee sivussaseisojia tosi vahvasti, mutta haistelu taisi tässä olla parempi kuin päivällä.

Kaukoja:
Jatkettiin takapalkkaajalla samalla tavalla kuin torstaina. Ensin yhtä-kahta vaihtoa matkaa kasvattaen. Sitten "kisamaisempi" sarja. Teki ihan SUPER kaukot. Näistä tulee niin hienot jos se joskus pystyy tekemään ne näin kisassa!! Oli ihan sika rento ja pätevän näköinen ja teki söpöt ja hillityt hypyt seiso vaihtoihin. Tuli ihan älyttömän hyvä fiilis! Jumankekka näitä on viilattu ja jos ne joskus siitä valmistuiskin niin olisin kyllä niiiiin onnellinen!! Kokeiltiin vielä toinen setti niin, että Anna käskytti ja heilui etuviistossa. Tämä vaikutti selvästi, vaihdot ei ollut ihan niin superit, mutta miljoonasti paremmat kuin lähiaikoina treeneissä olleet. Hei homma edistyy kun jaksaa vaan treenata!

--------------

Ruutua:
Merkkileikkiä namilla, ruutuun merkiltä (pallo), paikkatreeniä putkesta vauhtia ottaen (muistutin just ennen ruutua uudella käskyllä), tosi hyvin. Paikkatreeniä lisää hetsaten (oltiin tehty halliin kaksi ruutua), jos oon yhtään köpsä paikan kriteerin kanssa niin näkyy heti epävarmuutena Pulmussa. Mun täytyy olla selkee ja hyvä!! Silloin Pulmu tarjoaa ihan tosi pätevänä ja hienosti oikeaa paikkaa.

Metalli:
Teema osasi pitää kapulaa tosi hienosti. Opeta tämä Pulmulle kans! Ei voi hyppyyttää ennen kuin pito on kunnossa, hyppää nyt jo ihan tosi kummasti. Ja opeta Pulmu nostamaan pää ylös kun on sivulla. Nyt kun sillä on kapula suussa niin yrittää tyyrätä itseään kyllä kokoajan sivulle (tietää pääsevänsä kapulasta eroon siinä), mutta ei todellakaan nosta mitään kontaktia kun roikottaa päätä ja kapulaa alhaalla.

Tunnari:
Nyt lähti luikkimaan odotuksessa ja jouduin korjaamaan takaisin sivulle. Menomatkalla päätti sitten mennä ruutuun kapuloille menon sijaan. Seisoi seillä hetken ja kun en kommentoinut mitään, jatkoi kapuloille. Väisteli Annaa menomatkalla. Ompa tää nyt vaikeaa. Pikkunarttu keksii aina vaan uusia päivityksiä tähän juttuun ja tällainen amatööri on ihan haaviauki kun ei heti keksi miten pitäis toimia. Ens kerralla täytyy kyllä kommentoida jotain Pulmulle jos lähtee huuhailemaan ihan jotain muuta, tietää kyllä missä kapulat on ja että se olis nyt niin kuin se homma. Mutta haistelu kesti ja toi taas oman.

*Seuruun pätkiä lelulla palkaten.

*Z asentoja ja vähän käskyjen kuuntelemattomuutta.

*Luoksetulo; ei se juokse kunnolla jos on muita vieressä :( Muutamia stoppeja hypyn kautta leikkien.

Kaikista sotkemisista ja tunnarin tuusailuista huolimatta Pulmu oli kyllä aika kiva. Maria kehui, että on edistynyt kovasti, ehkä sitä ei vaan itse aina näe. Teema oli ihan tosi pätevä, samoja vinkauksia sillä on kuin siskollaan mutta sitten taas sellaista mahtavaa miesmäistä voimaa tekemisessään. Hieno poika! Kiitos Maria ja Anna seurasta!

Lauantaina aamusta Pulmulle oli sovittu aika vielä Kotin Tanjan luokse. Oli kyllä aika tarpeen, Pulmu oli tosi jumissa ja vinkui ja ynisi melkein koko hoidon ajan. Vasempaan etujalkaan on sattunut joku isompi tärsky, lapa ja ranne oli tosi jumissa (Timokin kysyi tästä kun hieroi viimeksi, en tiedä mitä sille on sattunut mutta joskus olen miettinyt että liikkuuko ihan puhtaasti). Niskassa ja kaularangassa lukkoja, lanne ihan jäykkä ja koko neiti ihan banaanilla oikealle. Hyvin kuitenkin vastasi hoitoon, nyt sitten 3pv varovasti ja kunnon lepo. Parin kk sisällä sovittiin että mentäisiin uudelleen. Ei voi kyllä kuin ihailla, että oli vakuuttavan taitava käsistään tuo Tanja.