Käytiin metsäpoluilla lenkillä, moottorikelkkaura sopivan pehmeä ja treenattiin stoppeja siellä. Kutsuin peräänjuoksu hetsillä ja käännyin vähän stopissa ja annoin kaikki avut käskyn kaveriksi. Juoksi kovaa ja jarrutti voimalla. Palkaksi kehuin ensin kunnolla, sai juosta taas tai heitin lumipalloa. Jonkun tein vielä niin, että kehuin stopin, kutsuin uudestaan mua kohden ja jessasin ja palkkasin eteenpäin lumipallolla. Maahanmenot ei oikein toimi pallopalkalla, menee aika jähmeäksi (täytyy ottaa niitä namilla). Isoilla avuilla ja kehulla+ juoksupalkalla teki muutaman kunnon jarrutuksen siihenkin. Sateesta se hyvä puoli, että tiekin pehmittyi niin että siinä pystyi treenaamaan. Tehtiin sitten pihatokoa tänään:

* Tunnari: Miika vei laputetut kapulat, aika kauas, mä istuin maassa. P meni ok laukalla, osui heti omalla, otti sen varmasti ja palautti ravissa (korvat pystyssä ja ei tuntunut häiriintyvät sivussa tuijottavasta Miikasta). Kehuin ja palkaksi sai vielä sählypallon. Tehtiin vielä toisen kerran; Miika vei edelleen laputetut kapulat, lähetyksessä hetsasin vähän pannasta (istuin edelleen maassa). Meni ehkä vähän kovempaa, haisteli nyt useampaa kapulaa (haisteli tosi hyvin), osui omalle ja otti sen varmasti. Paluu ravissa. Palkaksi kehut ja sählypallo.

*Ohjattua; heittelin kapuloita sinne tänne ja pallo merkin taakse. Nyt meni hyvin merkille/pallolle. Tässä kyllä juoksee kovaa suoraa merkin ohi ja nappaa pallon mennessään. Sitten tyhjälle merkille, seis ja heitin pallon. Taisin ottaa vielä niin, että lähetin hetsillä merkille, seis ja samantien jessasin itseni luokse (Satsun kanssa oli tästä puhetta). Sitten kävelin kapulat (keskimmäinen ja vasen kun kaikki ei mahtunut mutkaan), näytin että vien mennessä pallon merkin taakse ja ensin sai juosta vain sen. Sitten jätin istumaan, kävelin näyttämään noudettavaa kapulaa, autoin merkille ja lähetin noutoon. Taisin ottaa sivulle saakka. Nyt ei yrittänyt yhtään karkailla keskikapulalle.

*Ruutua; ensin ajattelin auttaa merkille ja lähettää ruutuun (oltiin jätetty lelu sinne), mutta Pulmu ei yhtään tajunnut missä ruutu, lähti juoksemaan minne sattuu+ alkoi väistämään ruudun takana seisovaa Miikaa. Kun Miika siirtyi sivummalle ja menin itse lähemmäs ruutua niin meni sinne hyvin ja reippaasti. Uusi yritys merkin kautta ja nyt meni hyvin. Sitten paikkaa lähempää ja daa; se osas mennä suoraa oikeaan paikkaan tosi makeesti! Sitten kauempaa ja kovemmalla vauhdilla, kerran tein niin että "seis" ja samantien jessasin itseni luokse. Sitten piti vielä kokeilla tyhjään ruutuun merkin kautta ja meni ihan sika makeesti ja tomerasti oikeaan paikkaan (annoin pysähtyä itse ja kehuin ja kävelin lähemmäs palkkaamaan). Ihan käsittämätöntä miten paljon yksi onnistunut treeni vie eteenpäin, en tiedä auttoiko ne lähipäivien lelulle juoksut ja eilinen targettitreeni muka näin paljon. Mutta tänään siis ainakin osasi paikan tosi hienosti, ei yhtään spiraalipyörimisiä.

Jossain kohden tietä pitkin käveli pikkupoika ja se aiheutti Pulmussa pienen pöhkimisen ja luikkimisen, mutta unohtui nopeasti kun poika oli mennyt. Mutta voimakkaasti se väistää tuollaisia hiljaisia ohikulkijoita.

*Seuruuta; Miika käveli mukana, jutteli meille niitänäitä (ja heitti mua päähän lumipallolla pari kertaa). Vähän yritti Pulmu ankeilla ja ensin luikkia mun seläntaakse (siirsin nätisti sivulle), lelu kainalossa ja kehuin ja jessasin siihen kun teki hyvin. Ihanasti sen korvat nousee ja ryhti kohenee kun kehun sitä.

*Z:tan kävelyitä niin, että sanoin itse "käsky", aika hyvin kestää nyt tätä. Muutaman kerran istumista (tarjosi nyt seisomista sen tilalla ensin).

Lopuksi sai leikkiä ja hömpötellä narpalla vielä ja pääsi voimavetoihin kun testattiin uutta potkukelkkaa. Pulmu veti ja Konsta pääsi kyytiin, mä yritin ohjata. Aika vaarallista sanoisin... Pulmu pääsi vielä minarihommiin ja hömpöteltiin kaukoja lumipalloilla; teki muuten ihan äly hienoja pomppuvaihtoja kun heitin palkaksi lumipalloa.