Pitkästä aikaa tulin päivittämään blogia ja oho; oli vähän muuttunut vuodatuksen systeemit :D Sivussa kadonnut myös pari artikkelia, oon ihan varma että kirjoitin jo sukulaisvierailut yms. mutta johonkin ne on hävinnyt...


Turun keikan jälkeen Pulmulla oli lepoa 3pv. Tehtiin vain ihan pikkisen tunnaria ja metallin pitotreenejä. Testasin pihalla, että meneekö samaan halpaan ja keksii tarjota muuta tekemistä tunnarin sijaan. No sinnehän se Pumpe sujahti, Konstan kanssa lumilinnan kaivuuseen kesken matkan tunnareille. Kerta huomautuksella kuitenkin jatkoi hommaa eikä mokannut enää toista kertaa. Metskussa ajattelin ottaa kuurin pitoa (kalisuttaa kapulaa niin kauheasti, että sattuu vielä hypyllä jotain) ja opettaa Pulmun nostamaan päätään kunnolla ennen kuin otan kapulan. Hyvin hoksas heti muutaman treenin jälkeen.


Ti 29.1 treenattiin KooKoolla Sarin kanssa:

Ruutu

-Paikkaleikkiä

-Merkkileikkiä (testailin myös alustaa)

-Kokonainen, loppu varovainen joten otettiin se vielä erikseen ja vauhtipalkkasin.


Tunnari

Vaisti liikkuria kapuloiden viennin aikana (lähti luikkimaan mun selän taakse). Kun korjasin niin seuraavaksi lähti sitten hipsimään kun käännyin. Kun tämä ei käynyt niin ponkaisi ylös kun liikkuri sanoi "käsky". Kun tämä ei käynyt niin teki koko setin ok. Haistelussa aika "kiirekiire" meininki, mutta kertaakaan ei mokannut. Aika kekseliäs tyteli on nyt tämän tunnarin suhteen, ihan jännittää mitä seuraavaksi...


Kauko

-takapalkkaajalla


Ohjattu

-Merkki (pallo merkin takana, sitten seis ja pallo, pallo merkin takana..)

-Suunnat


Uusi tunnari, nyt taisi mennä ok.


Ke 30.1 Rantakylän kaukalolla:


Konstalla korttelikiekko ja päätin hyödyntää häiriön. Alkuun oli taas tosi vaikeaa ja Pulmu väisteli/ tuijotteli tosi paljon ihmisiä.  Tunti melkein tuusailtiin ja lopussa alkoi olla ihan ok ja kiva. Alkuun ei edes leikkinyt kunnolla ja söi nihkusti eli palkkasin pelkällä kehulla ja sos.palkalla. On se vaikeaa! Mutta positiivista se, että saatiin ihan tosi onnistunut tunnarisarja! Vein kapulat tosi lähelle kaukalon reunalla seisovia poikia. 1. normisti, 2. vauhtipalkaten paluu, 3. kehuen sivulle (nosti laukan) ja viimeisellä PULMU LAUKKASI SIVULLE SAAKKA ILMAN MITÄÄN APUJA!! Jeejee!!!!


To 1.2 Varpsilla Tiian kanssa

EVL leikkien läpi, alkulämpäksi merkkileikkiä (alustalle):

-Seuruuta, palkkailin alkuja ja pikkupätkiä

-Z; pelkkä seuruu (käskyt), ei reagoinut käskyihin- jee! Asennot erikseen suorapalkalla, istumisen seisoi. Mä en tajuu miksi aina mokaa tän treeneissä, kotona osaa niin hyvin.

-Luoksetulo, hetsasin matkalla. Tasaista laukkaa sivulle saakka, mutta ei se kyllä mitenkään raivokkaasti juokse :(

-Ohjattu; alusta merkin takana (kävin palkkaamassa namilla), suunta auttaen (astuin askeleen haettavan puolelle, otin sivulle saakka. Ok!

-Ruutu; alusta merkin takana (tarjosi nenäkosketusta ja oli aika matalana, kehuin vain), pallo ruudussa, loppu erikseen. Oli varmaan vähän hämillään kun en palkannut merkkiä+ juoksi vähän kyylänä ruutuun.

-Hyppy; puukapulalla, hetsasin ennen lähetystä. Palkatta

-Tunnari; käsikosketus ennen lähetystä, kapulat ruutuun päin. Ja sinnehän se meni ruutuun suoraa kapuloiden yli. Kielsin ja kävin hakemassa pannasta, puhuttelin ja lähetin uudelleen kapuloille. Osaa kyllä. Tehtiin sitten useampia toistoja, yritti vetää peliin sen että ei lähde ollenkaan ja kiemurtelee missä sattuu matkalla. Mutta saatiin loppuun onnistumaan.

-Kauko; eka seisominen ja palkka takapalkkaajalle.

---------------

Toisella kierroksella:

-LT hetsejä

-Ruudun paikkaa, kokeilin myös alustalle. Alustalle juoksee ehkä pystympänä kuin lelulle (ei kyylää), mutta sama kuin merkillä eli juoksee ensin suoraa alustan yli ja palaa sitten vasta varsinaisesti alustalle. Paikkaleikissä liukasteli taas aikalailla ja jonkun kerran lämpsähti suoraa maahan (ei oikein kunnolla yrittänyt edes pysyä seisomassa vaan antoi mennä alas kun kerran liukasti). Pulmu kyllä liukastelee matolla aika paljon :(

-Tunnari; nyt osasi vaikka tehtiin ruutuun päin.


Loppuun vielä vähän aksakontakteja ja keppejä. Ja kaukoja Miun kanssa yhtäaikaa (ei reagoinut Tiian käskyihin!) ja metskun pitoa. Kiitos Tiia, oli kivaa!


Pe 1.2 KooKoon hallilla yksin:

-Jääviä naminheittelyleikillä. Näitä on tehty nyt myös kotona ja ehkä P nyt ei vaan osaa sitä istumista vielä kunnolla jos ei saa mun naamakontaktia tms. Nyt osasi hienosti istua!

-Stoppeja ja maahan putkileikillä, välillä sivulle. Maahan menee tosi kyylänä??

-Merkkiä alustalla ja lelulla, hetsasin yms. erilaisia lähetyksiä. Tosi kivasti!

-Ohajattu, kahdella kapulalla (haettava ja keskimmäinen), tosi kivasti!

-Tunnari; juoksee kuin "tarhaleijona" (ramppaa vähän hermostuneena) ja tarjoilee matkalta kaikkea muuta aktivitettiä. Nyt merkki oli matkalla ja juoksi sen kautta. Toisella kerralla juoksi ensin putkelle, mutta kääntyi sen suulta pois kun sanoin "mars oma" ja jatkoi kapuloille. Positiivista, että ei varsinaisesti pysähdy merkille yms. mutta selvästi tekis mieli tehdä jotain muuta ja menee kapuloille kiemurrellen ensin kaikki muut matkalla olevat vaihtoehdot. Pienellä "mars" kommentilla kyllä jatkaa kapuloille. Ja positiivista edelleen se, että haistelua ei ole mokannut pitkiin pitkiin aikoihin.

-Puomin ja Aan kontaktia alustalle

-Seuruuta namilla; nämä tosi kivasti, piti päätä "pystyssä"


La 2.2 Konsta liikkuroi meille pari tunnaria satamassa lenkin jälkeen, oli muitakin ihmisiä parkkiksella. Vähän meni "kiemurrellen" kapuloille, mutta selvitti tehtävän itsenäisesti. Tosin nyt ei ollut mitään varsinaisia "vaihtoehtotehtäviä" (ruutu, merkki) tarjolla. Konsta seisoi aika lähellä kapuloita ja P kesti sen hyvin. Kotona jumpattiin kaukoja (takajalat pedillä) ja metskun pitoja ja sivulletuonteja. Sunnuntaina hiihdettiin pitkä lenkki ja jumpattiin vain vähän kaukoja.