Satsun kanssa ajeltiin iltatreeneihin Kuopion MM Areenaalle, hyvä tilaisuus päästä treenaamaan koko hallissa kun oli tuomaripäivien jäljiltä kehät valmiiksi yhdistetty ja esteistä tyhjänä. Suunnitelmana leikkiä EVL läpi:

*Seuruun alkuja, Satsu naksutti palkkapaikat. Sivulla alussa oli ok, liikkeelle lähdettäessä otti muutaman askeleen ennen kuin alkoi kunnolla seuraamaan. Toinen pätkä parempi. Mutta kun se pitäis onnistua ykkösellä...

*Ruutu; palkkasin merkin (sai tulla leluun mun luokse), ruutuun suht ok (vilkuili Satsua matkalla), seissiin Satsu heitti pallon (halusin varmistaa onnistumisen ettei kerkeis valahtaa maahan). Paikka kiertoleikistä (hyvin seisoi ja kehuin hyvin ennen maahanlaittoa) ja loppu vauhtipalkaten.

*Hyppynouto metskulla, kisamainen. Meno ok (meinas karata lo käskystä :)), otto suht ok, paluu ravilla. Kalisutti kapulaa ja piti sitä huonosti. Palkka viiveellä, ei oikein vastannut kehuun.

*Tunnari, kisamainen. Seisoin sivuttain, että olisin voinut torpata jos olis lähtenyt hipsimään odottaessa. Mutta hyvin istui. Ennen lähetystä hyppyytin käsikosketustempun (oli sitkeänä eikä tehnyt ekalla, toinenkin aika vaisu). Lähti käskyllä sivulta, mutta kääntyi matkalta takaisin. Uudella "mars" meni sitten kapuloille, vähän hermostunut haistelu jonka kuitenkin selvitti. Paluu varovainen ja sivulla pudotti kapulan maahan (laitoin takaisin suuhun ja otin sitten vasta pois). Voihan köpsä tän kans :(

-------------tauko

*Z, pelkkä seuruu, Satsu naksutti kun näytti oklta ja hyppytin namiin (jatkoin kävelyä). Asennot erikseen suorapalkaten ja seis ja istu myös käskytyksen kanssa. Ei mokaillut asentoja mutta ei ollut erityisen rento/ päteväkään.

*Ohjattu; palkkasin merkin (ei ollut kovin hyvä), suunta astuen apuaskeleet sivuun, meno ja otto tais olla suht ok ja paluu laukkaa mutta joo kyllä se nopeemminkin osaa liikkua. Ei mitenkään kauheesti laita voimaa tekemiseensä.

*Luoksetulon hetsejä ala Varvara, nää toimi ja kokeiltiin kehittää niin että käännyin kutsumaan vähän enemmän koiraa kohti ja vapautin sitten maassa olevaan leluun.

*Kauko; palkkasin ekan seisomisen ja sitten sarja

----------------

Lopuksi vielä metskun nostoja ja sivulletuonteja, lisää tunnaria (ei vaan lähde ilman sitä "mars" lisäkäskyä) ja stoppeja (ei tässä väsymystilassa enää onnistunut). Paikallaolot Piupan kanssa, nämä ok

Nyt täytys tehdä plään miten nämä häiriöhommat työstetään ja miten treeniä kehitetään. Palkan säännötelyä peliin kun yritys on vähän puolitehoista? Vähän jäi köpsä fiilis kaikesta, ei se vaan onnistu vaikka kuinka hyvin suunnittelis ja paljon on sellaisia ongelmia joista en itsekkään ole ihan vakuuttunut tuleeko koskaan kuntoon. Kiitos Satsu tsempeistä ja seurasta!