Pulmu nukkui viimeyönä klo 24-06! Pikku penneli alkaa oppia yksiolon alkeet :) Kuudelta mentiin sitten ulkoilemaan, leikittiin ja namiteltiin sisällä ja sitten koomailin vähän sohvalla. Aamupäivän koirat olivat kotona, Pulmu omassa huoneessa kun me käytiin hoitamamassa asioita kaupungilla. P oli raahannut ison pehmokanan boxiinsa :)

Päivällä P pääsi leikkimään pihalle mun kanssa; tehtiin kahden lelun leikkiä narpoilla ja tutustuttiin pieneen ohjatun kapulaan. Oli oikein hauska vekotin Pulmusta ja teki sillä vauhtinoutoa, pätevä tyyppi :) Namiteltiin sivulla ja leikittiin taas lopuksi. Kaupugilta hankimme myös starttipistoolin ja Miika ampui iltapäivällä kun leikin Pulmun kanssa metsässä. Vähän keskeytti leikkiä paukkuun, mutta jatkoi samantien. Viimeinen paukku namiteltiin ja siinä ei tullut keskeytystä. Muutenkin taitaisi olla parempi mennä tällä namilinjalla, juttelin Satsun kanssa.

Illalla Pulmu sai vielä kunnon hälinä siedätystä kun käytiin kaupungilla joulunavausta katsomassa. Paikalla oli pilvin pimein ihmisiä, kuulutuksia, musiikkia ja tottakai paljon innokkaita rapsuttelijoita. Pulmu oli tosi reipas ja innokkaasti tervehti kaikkia kontaktia ottavia ihmisiä. Välillä pääsi ihanaan hurtan pehmokassiin lämmittelemään mun kainaloon ja paikka olikin niin hyvä, että Pulmu nukahti kassiin keskelle hälinää :) Söpö pien!

Joulunavauksessa lämpöisessä kassissa nukutti hyvin!

Kaduin tänään, että ei tullut kesällä aidattua pihaa! Pien paimenkoira vaihtaa paikkaa aika nopeasti ja vaikka pitääkin hyvin meitä silmällä niin mielellään tutkii myös naapurin pihat ja vilahtaa aika pitkälle hetkessä. Täytyy pitää tarkasti silmällä! Pulmu näyttää olevan myös potenttiaalinen jahtaaja, katuharja sai tänään neidin taas aivan hurjaksi kun lakaisin rappusia. Tästä seurasi tukkapöllyä ja kovin kiltti pien Pulmu lopetti jahtaamisen heti siihen paikkaan. Viisas tyttö!

Huomenna Pulmu pääsee Pieksämäelle seuraamaan kisoja ja kannustamaan Ristyä Voivoi luokassa :)

Meidän poppoo :)

Pulmulla on hieno mini heijastinliivi, ettei katoa pimeyteen.

Pulmu rakastaa lumessa juoksemista ja on kuin pieni saukko kun suihkii pehmeässä kinoksessa!