Reetta ja Satsu tuli Varpsilta kylään ja treenattiin SM joukkueidemme kanssa. Kaksi kehää vierekkäin, Pulmu pääsi häiriköksi toiseen kehään alempien luokkien paikallaolojen aikana:

-Siinä odottelua

-Leikkiä

-Kiertoa

-Vauhtinouto kahdella kapulalla

----------------

Muiden treenin jälkeen Pumpe pääsi näyttämään Satsulle pitoa. On kuulemma ihan tähtioppilas ja edistynyt tosi hienosti :) Jeejee!! Sivulle siirtymiseen olen ottanut aika paljon Pulmua mukaan yhdessä liikkuen kun tarkoitus oli jättää P istumaan ja pyytää sitten siirtymään sivulle. Vaikeaa, mutta Pumpe yrittää kovasti ja tosi söötti ilme kun kehuin onnistumisesta. Parhaiten siirtyy sivulle jos astuin askelen eteen ja pyysin siitä sivulle. Sivuttain siirtyessä puski mieluusti mun eteen, hassu.

Kaukoja ja peruuttamisia, pätevä tyttö!

Satsu halus nähdä seuraamista, arvain että Pulmu tuntui niin poikkinaiselta että ei jaksa enää kauheasti tsempata. Tehtiin lennosta lähtöjä ja kun tuli hyvin mukaan palkkasin lelulla (joka taskussa). Jos huuhaili niin astuin sivuun "oijoi" ja ilakoi lelulla itsekseni, Pulmu ei saanut sitä. Tätä vois kehittää. Tässä lopussa Pulmu jostain syystä otti maassa istuvasta Reetasta pöhpöh-kohtauksen ja oli aika jumissa ja luikki poispäin Reetasta. Voihan teini X!!