Keskiviikkona naksuttelin aamusta kaukoja sisällä ja tehtiin "kurrea". Muutamia ihan sika makeita i-s vaihtoja kosketuskepin kanssa niin, että Pulmu hyppäsi vähän etuviistoon noustessaan, mutta takajalat pysyi kokoajan ihan paikoillaan :) En tiedä johtaako tämä mihinkään, mutta ainakin on hauskaa.

Metsälenkillä tein tosi monta luoksetuloa niin, että kutsuin Pulmua ja vaihtelevalla matkalla stoppasin ja palkaksi sai juosta mun luokse ja hypätä mua vasten. Nämä toimi, juoksi kokoajan kovaa ja stoppasi hyvin. Mukaan tuli tosin vähän kenguruloikkia, sen verran alkoi odottaa stoppeja, mutta ei hidastellut. Oli tosi söpö :) Kokeilin myös pelkkää sullista-> ei toiminut, mutta käsimerkkiin reagoi hyvin.

Lenkin jälkeen treenattiin pihassa:

-Noutoa; ekan tein niin, että heitin kapulan kiinni pihamuuriin, P mietti vähän mennessään miten hiikelissä nostaisi kun kapula jäi pystyyn. Mutta nosti nätisti, palautti aavistuksen varovaisesti (kehu matkalla ja otin sivulle saakka). Sitten tein kokonaisen niin, että heiton jälkeen vapautin taakse ja siitä luvalla noutoo, paluussa kannustin kehulla ja otin sivulle saakka. Tämä kivasti! Sitten tein pari niin, että heiton jälkeen otin vähän kaulan alta kiinni ja hetsasin, näissä tuli lisää menovauhtia ja palautukseen taas jossain kohti kehu+uusi sivulle ja otin loppuun saakka. Osan vapautin kapula suussa ja osassa otin myös luovutuksen (kesti hyvin istumassa). Palkkasin narpalla ja leikki muuten tosi hyvin! Sitten tein muutamia iskunostoja niin, että jätettiin kapula, leikittiin vähän kauemmas ja päästin noutoon-> näissä nostot oli tosi hyviä (käänsi jopa päätä niin että sais kapulan mahdollisimman nopeasti suuhunsa ja meni suoraa suulla eikä tassut edellä kapulalle) ja voimakkaita ja jessillä kiihdytti, siis niin että mäkin huomasin, leluun+ vaihtoi lennosta! Jes!!! Siistii!! Sitten jätin kapulan maahan ja ohiteltiin sitä moneen kertaan muun treenin aikana-> ei haitannut.

-Seisomista; eka avuilla ja suorapalkka, sitten kisamainen: ok!

-Luoksetuloa; no nyt sitten tuli ennakointi, vaikka lenkillä kutsuin vain mistä sattuu paikoista, en koskaan jättänyt istumaan niin hyvin viisas pieni koira osasi yleistää mahdollisen tulossa olevan stopin myös tähän juttuun. Tehtiin sitten aika monta suoraa läpijuoksua erimatkoista vauhtipalkaten ja jokunen sivulle saakka. Jessillä kiihdytti leluun hyvin, mutta muuten juoksi tosi odottavan näköisesti. Meneeköhän nyt perse eeltä puuhun jos vauhtipalkkaakin vai pitäisikö ottaa kuuri sivulle saakka... Karkuun juoksemalla sain kiihdyttämään niin, että viitsin pysäyttää ja hyvin jarrutti liukkaalla tiellä-> heitin pallon.

-Muutama toisto noutoa uudelleen

-Jäävien maahanmenoa; ensin en antanut mitään apuja ja maahanmeno olikin ihan hukassa, jatkoi vaan seuraamista. Mikäköhän tää oli? Sitten pari kaikilla avuilla ja johan muistui mieleen. Tein myös kisamaisen ja tämä ok!

-Kaukoja; palloa heittämällä 1-2 vaihtoa ja sitten takapalkalla pieniä sarjoja ja vapautus taakse narpalle/ kiekolle (on ihan hullu kiekkoihin). Nämä kivasti! Vähän jäätyi kun naapurin pihasta lähti auto ja olis halunnut tiirailla sitä, mutta ei mennyt ihan jumiin ja pystyi jatkamaan (mäkin olin tosi reipas :)) + auton mentyä oli taas tosi kiva.

Liikkeiden/ liikkeiden osien välissä otin tosi monta perusasentoon tuloa ikäänkuin olisin kisassa ottanut sivulle ja palkkasin niitä + tein muutamia liikkeiden alkuja maahanmenoineen. Musta teki paremmin treenin loppua kohden ja ilme oli kivan tomera. Muistin palkata kaikkinensa aina ensin tosi hyvin kehulla ja sitten vasta lelu, tuntui kivalta.

Mä olin hyvä ja Pulmu myös :)