Oltiimpa reippaita aamusta :) Kello soimaan 6.15, aamulenkille Urpolaan ja tunnin lenkin jälkeen Kattilansillan kaukalolle treenaamaan. Ennen lenkille lähtöä kokeilin omassa pihassa yhden tunnarin (en halunnut mennä hakemaan epäonnistumista treeniin) ja hyvin P osasi kun ei ollut trampalla ketään. Eeva tuli kaveriksi treenaamaan ja Mari pyörähti Jessen kanssa puuhastelemassa, kiitos seurasta! Boubie aloitti ja P sai katsella kaukalon reunassa välit, tehtiin kaksi kierrosta ja osin Jesse + osin Tempo teki yhtäaikaa Pumpen kanssa. P oli tosi kiva, yritteliäs ja rento, jee :))

-Leikkiä, sivulletuloja ja vapautin takaa oikeassa kädessä olevaan leluun.
-Liikkeiden alkuja; Eeva toimi liikkurina ja ohjasi meitä liikkeiden alkupaikkoihin ja käskytti alkulöpinät. Vapautin, kehuin ja palkkasin sählypallolla- näissä P tuntui tosi kivalta ja pätevältä ja oli tosi ilahtunut palkasta. Välissä suora luoksetulo maasta niin että jessasin leluun heti kutsun jälkeen. Tehtiin sitten myös käskytyksiä ja palkkasin satunnaisesti heti käskyn jälkeen tai kehu + palkka myöhemmin. Jossain kohden tehtiin yksi seisominen, tämä hyvin. Näissäkin P myös kiva!
-Kaukoja; Eeva seisoi lähellä ja P teki enimmäkseen yksittäisiä vaihtoja. Ei häiriintynyt vieressä seisojasta ja "op" onnistui nyt paremmin, takajalatkin kesti välillä maassa. Palkkasi välilä namia heittäen ja välillä pallolla, olikohan m-s pallon kanssa kyylempi nyt kuin eilen?
-Ruutua; paikkaa eri matkoilta ja pysyminen erikseen myös. Mä olin vähän huono nyt kriteerin kanssa, kelpuutin vähän sinnepäin paikan myös..
-Tunnari; laput kapuloissa ja vietiin kapulat yhdessä Eevan kanssa. Vapautus ennen lähetystä ja P meni ok laukassa, haisteli vähän ympäristöä ja tsekkasi maassa olleet luonnonkepit. Haisteli tarkkaa kapuloilla ja mietti hetken oman löydettyään mutta tarttui itsenäisesti ja lähti palauttamaan. Vähän "hortoili" palautuksessa (suunnitteliko viedä Eevalle tai mennä ruutuun) mutta kehujen kanssa sivulle saakka. Se selvis, jee!

----------------- Boubie teki
-Ohjatun suunnat palloilla, keskimmäinen oli kauempana ja katsottiin kun Eeva vei reunimmaiset. Käänsin namin kanssa merkille (tässä meinas lähteä jo kun huiskaisin vähän rennosti), siirryin hiven haettavan puolelle ja sitten lähetys, hienosti meni. Vauhtipalkka mulla olevalla pallolla. Tehtiin molemmat puolet 1x
-Maahanmenoja
-Stoppeja naminheittelyleikillä, pari kertaa P kääntyi kokonaan ympäri ja meinas vapauttaa itsensä eevan luokse, kutsuin silloin mun luo ja lähetin sieltä Eevalle. Mutta aika monta kivaa stoppia ja näki et Pulmusta on kiva JUOSTA :)
-Metallin nostoja ja sivulletuonteja, kalisuttaa ja metalli suussa on niin vaikea liikkua...
-Puukapulalla yksi nostotreeni niin, että leikin- heitin samalla kapulan (leikki meinas herpaantua, mutta sain jatkamaan)- vapautus noutoon ja vähän ennen kapulaa "hyvin!" ja nosti nätisti. Vauhtipalkka.
-Metallin tuontia pitkälllä matkalla niin että jätin Pn makaamaan ja kapulan eteen ja kutsuin "hae". Ekalla ei saanut kapulasta kiinni (yritti muka kyllä) ja lähti tulemaan ilman kapulaa. Palattiin alkuun ja toistolla hyvin vaikka juoksi sellaista matalaa laukkaa ja yritti kantaa kapulaa pää alhaalla. Vapautin leluun aika lähellä mua. Näitä metskuja pitää muistaa nyt vahvistaa!

----------------

Illalla tein kotipihassa vielä eläinkokeen ja tunnarin kun Konsta oli tramapalla Tuomon kanssa. Nyt tuli 2 väärää ennen omaa, tein yritykset putkeen ja ohottelin vähän toisen väärän jälkeen. Sitten kykeni kummasti haistelemaan ja oma löytyi. Positiivista et kykeni jatkamaan eikä lyönyt hanskoja tiskiin, oli enemmän onnellinen hölmö kun palkkaa ei kuulunut ja ilmeellä "haittaaks se jos ei ollutkaan oma??" Väliin tehtiin kaukoja ja seuruuta (lähinnä askeleita), maahanmenoa ja kaikkia jääviä ja sitten uusi tunnari ja tämä onnistui hyvin. Mennessä P kaarteli vähän ja kävi haistelemassa muita paikkoja ensin mutta jatkoi kapuloille itse ja paluu ravissa sivulle saakka. Ehkä tää trampoliini on vielä liian iso häiriö... Lopuksi tehtiin myös metallin nostoja ja sivulletuloja läheltä (vapautin narppaan seläntakaa). Tein myös huomion, että jos metalli on valmiiksi maassa niin kykenee leikkimään ennen lähetystä mutta jos heitin metallin vähän matkan päähän niin kyyläsi vain kapulaa eikä suostunut pelaamaan edes sählypallolla. Tjaa-a, siis metalli on samalla hiukka ällö mut toisaalta niin jäätävän kiehtova?