...eli aamusettiä areenalla :)

*Leikkiä; kaivettiin uus kavanarupallo. Oli setin jälkeen ihan veressä, joku hammas varmaan lähti.

*Noudot (vauhti molemmilla, nostoja)

*Hyppyä (nyt ihan kuin tajuis käskystäkin jotain)

*Ruutua; nyt oli tiskirättikin, mutta pitää ajaa ensin sisään kotona, oli vähän outo alusta vielä. Tehtiin kannella, hyvin karkaa jo kun mennään kauemmas :)

*Leikkiä, kuollut pallo myös

*Sivulletuloja (myös tyhjä käsi) ja liikkeellelähtöjä

*Maahan

*Muutama kaukojen siirto

*Luoksetulo istumasta ja vapautus leluun (meinas karata kun käännyin ja odotin hetken, kas kummaa... Tän vois tehdä "siinä" jätöstä niin ei niin paha jos karkaa ja ei tartte sössiä paikalla istumista vielä tähän)

Oli parempi keskittyminen kuin eilen. Paitsi pihalla meni taas ihan jökeliin naapuritontilta kuuluvista rekkojen äänistä :( Oli niin pirun kylmä etten jäänyt siihen leikkimään, täytyis käydä siinä leikkimässä kun lämpenee. Alussa ja lopussa P oli myös "siinä" ja hienosti pötköttää!

----------------------

Illalla naksuteltiin tiskirättialustalle ja kokeilin metalli+käsikosketus; sähläystä. Ja sit tulee vinkumista kun ei pieni ymmärrä. No sain onneksi muutaman paremman kosketuksen lopussa kun "lepuutti" nenää mun kättä vasten (yritti ensin nuolla mut lopetti sen ja jähmettyi vähäksi aikaa-naksu ja maksu). Hassu otus :) Nyt nukkuu jaloissa kun oli telkkarinkatsomista et voidaan olla "siinä".  Kotona tää onnistuu aika hyvin jo!