Aamulenkillä taas Visulahdessa:

-Maahanmenoja

-Sivulletuloja, käännöksiä ja seuruuta pieniä pätkiä. Yritin palkata vasemmallekäännöstä namilla, hyppää niin helposti käteen/ muuten vaan pomppaa.

-Pallolla pari seissiä

-Puun kiertoa ja siitä vauhtipalkkaa ja muutamia sivulletuloja.

Käveltiin leirintäalue ympäri ja Pumpe sai välillä kiertää puita, lähtee jo aika kaukaa :D Ja kiihdyttää kovasti patukkaan + leikkii sillä edelleen tosi hyvin :) Se on vähän niin kuin herännyt henkiin tuossa leikkimisessä. Kotona olivat aamusta vähän pihalla ja katsoin ikkunasta, että Pulmullapa on vauhti päällä kun juoksee ympyrää minkä kerkeää. Syykin selvisi kun menin ulos: oli löytänyt Konsta solukumipäällysteisen pesäpallomailan ja "palannut" sillä vähän= pureskellut sen tuhanne päreiksi. Reipas tyttö...

----------------

Illalla omassa pihassa muutaman kerran hyppy- palkkailin eri paloja (kaikissa lähetys perusasennosta), hyvin myös kisamaisena!

Keittiösettinä:

-maahanmenoja- aika paljon toistoja avuilla ja ilman, yritin ottaa naksuttimen avuksi.

-sivulletuloja

-vasemmallekäännöksiä; tein pari askelta- käännös vasempaa- seis nami vasemmassa kädessä ja sain Pulmun pepun laahaamaan aika alhaalla kun ennakoi istumista. Mutta ei hyppinyt enää niin paljoa käteen :D

-Käsikosketusta pelkkään käteen (tässä on jo ajatusta ja saa viivettäkin!) ja kun en muuta löytänyt nyt otin muistilapun ja ensin sen koskemista kädessä ja sitten laitoin lapun sinitarralla seinään-> Pulmu yritti ottaa lappua suuhun/ noutaa sitä. Kun olin tosi nopee niin sain naksuteltua ennen kuin suu aukesi.

-metallin ja lelun tuontia sivulle

-Kaukoja niin, että istuin maassa Pulmun sivulla (naama Pulmua päin), käsi Pn pään korkeudella sen edessä. Pidin oman käden paikoillaan ja sitä ei saanut tökkiä eikä namia koittaa ottaa ominpäin, vasta luvan kanssa. Siitä i-s-i, m-s-m ja i-m-i sarjoja. Kun olin tosi rauhallinen itse niin jalatkin kesti aika hyvin paikoillaan. Vasen takajalka liikkuu herkimmin tai sitten pompauttaa molempia takajalkoja s-i vaihdossa. Mutta jotain tosi hyviäkin.