Tiistain kimppatreenit ja kouluttajien palaveri. Ennen palaveria treenasin Tiinan kanssa kentällä, toisella kentällä oli avo ryhmä. Demo teki ensin ja Pulmu sai katsella kopin seinään köytettynä. Oli kovasti sitä mieltä, että hänkin haluaa treenata (ja vinkui vähän), mutta asenne treenin alkaessa oli tosi hyvä!

Tein muistaakseni seuruuta; Tiina katsoi ja palkkailin eri paikoista. Koittaa nyt vähän edistää, mutta näppärästi korjasi kun tein pysähdyksiä. Tehtiin seisomassa pysymisiä (sai syöksyä leluun ja jonkun palasin sivulle) ja seisahtumisia (ei ollut kuulemma väliä annoinko käsiavun vai en). Muutama maahanmeno (meni nopsaa! jee!). Noutoja jätetyllä kapulalla ja heittäen (hoputin ennen tarttumisia) Välillä menee tassuilla, välillä nostaa hyvin ja välillä menee ohi ja palaa sitten poimimaan. Läheltä hyvin. Metallin kanssa nostoja namia heitellen, jonkun otin sivulle ja jossain tuli pieni ääni mihin en kerennyt sanoa mitään... Luoksetulo kiinnipidosta (vauhtipalkka) ja tehtiin vähän ruutuakin; näytin paikkaa ja kivasti etsi sitä! Paitsi enimmäkseen tietysti takaa yli kun stoppaa vähän "takaperin juosten". P oli kiva ja leikki hyvin!

Treenin jälkeen mentiin halliin palaveriin ja P sai hengailla mukana. Palaverin jälkeen hömppäilin vähän seuruuta ja temppuja ennen kuin oli tarkoitus tehdä paikallaolot ja treenikaverin koira päätti vähän lähteä jahtaamaan Pulmua kun heitin sille pallon :/ Kalastin sitten Pulmun kiinni ja tietty oli vähän pökissä hyökkäyksestä. Kykeni kuitenkin leikkimään pallolla ja päätin laittaa paikallaoloon niin kuin oli suunniteltu. Tämä ei ollut hyvä ajatus; Pulmua ahdisti taas ihan kunnolla :/ Voi kökkö! Oli super ankea paikallaoloissa (2 pätkää), meni maahan kun joku vähänkään henkäisi jotain ja makasi ihan pieksetyn pikkukoiran näköisenä, toisen setin pää maassa. Lopuksi jäin halliin kaikkien lähdettyä ja lähdettiin pois vasta kun P oli ok ja leikki pallolla.