Aamulla käytiin hiihtämässä jäällä ja treenasin Visulahden rannassa. Hiihtouralla oli sopiva pohja treenaamiseen kun kaikki parkkipaikat on nyt ihan sika liukkaita. Tehtiin seuruuta, noutoja, kaukoja, luoksetuloa kiertoleikistä ja pari suoraa. Seuruu tuntui kivalta, palkkasin lelulla, kehulla ja käännöksiä myös namilla. Noudoissa osui taas muutaman kerran kapulaan mennessä, mutta se näytti kyllä ihan liukastumiselta (mulla oli kevyt ohjatun kapula). Iskunostoja teki tosi hyvin (vaihtoi leluun hyvin) ja jättönoutoja otin jonkun sivullekkin. Pulmusta on sika kiva kun jätän sen makaamaan kapulan taakse ja menen itse kauas, nappaa kapulan näppärästi ja tulee kovaa kivalla ilmeellä. Kaukoja vain muumia ja läheltä nousee ylös saakka. Keksin aurausviitan kiertokohteeksi ja tehtiin "kierrä"-"takaa"- leikkiä ja väliin stoppeja, väliin vauhtipalkkaa ja välillä sivulle. Kokeilin myös jotain stoppeja niin, että jätettiin lelu maahan takapalkaksi ja kutsuin+stoppasin ja vapautin taakse. 2x suora luoksetulo pitkältä matkalta- tuli hyvin, sivulle tullessa törmäsi jalkaan. Treenin lopuksi, "loppupalkaksi" käytiin hiihtämässä 10km :)

Illalla kotona tehtiin tunnaria ja koska lapputunnari sujui hyvin niin päätin ottaa kapulat mukaan. Laitoin ensin kapuloita matolle ja pussissa lappujen viereen (P haisteli ne mutta ei välittänyt) ja sitten lappuja kapuloiden sekaan. Hyvin haisteli ja ilmaisi omaa. Sitten laput kapuloihin ja edelleen hyvä haistelu+ilmaisu. Sitten ajattelin kokeilla, ottaisko kapulan suhun jos odotan vähän pidempään, mutta ei Pulmu nyt ihan niin viisas ollu :) Ilmaisi aikansa ja oli sitten vähän ??? kysymysmerkkinä. Kehuin ilmaisusta ja sanoin "hae oma" ja viimein P sitten poimi kapulan ja kiikutti sitä mua kohti (yritti kyllä leikkiä sillä + pureskeli). Tein muutaman kerran pitotreeniä ja sivulletuonteja + heittelin omaa niin että poimi ja toi sivulle. Loppuun vielä haistelu pelkillä lapuilla. Tähän pitäis tehdä nyt joku plään...

Kotona tehtiin myös kakeja (muistakin vaihtoja kuin avo), leikittiin vähän kosketuskepillä kans ja sitten setti häiriötreeniä. Olin olkkarissa ja P istui sivulla ja pojat käskytti sohvalta. Pulmu oli ihan tosi tosi pätevä!! Piti aivan sairaan hienoa kontaktia katkeamatta, oli tosi itsevarman ja pätevän oloinen eikä välittänyt poikien käskytyksestä mitään! Kehut ja palkan otti hyvin. Sitten tein vielä seuruuta (ilman häiriköintiä, pojat vain leikki sohvalla) ja P teki tosi hienosti! Ja kun lopetettiin Pulmu haki lelunsa ja tarjosi sitä meille kaikille leikittäväksi eikä ollut laisinkaan ahdistunut sitruunanaama :) Siistiä!