Pulmun kotiutuminen selvästikkin etenee, "Apulaistoimitusjohtaja Pulmu Karhu" alkaa olla kerrassaan röyhkeä luuvaras kaupalla ja aikamoinen riiviö muutenkin. Mistä tuo pieni otus kaiken virtansa ammentaa?? Päivä töissä, leikkiä joka välissä ja muutamat treeni sessiot ei tunnu paljoa neitiä hyydyttävän :) Ihana tyyppi!

Maanantain vastainen yö meni muuten hyvin, paitsi kerran neiti oli muiluttanut itsensä portin ja pentuaidan väliin ja kiljui aika sinnikkäästi ennen kuin tajusin mennä katsomaan onko oikeasti hätä. Hyvin nukuttti sen jälkeen omassa pedissä :) Maanantain Pulmu oli töissä, tyytyy jo vähän lyhyemmällä kiljumisella omaan aitaukseen, vaikkakin on varmaan huomannut, että rapsuttajia aidan yli ilmaantuu aika helposti (asiakkaista nääs). Ihanasti ottaa kaikki ihmiset vastaan ja törkeästi roikkuu hanskoissa ja kaulahuiveissa kun pikkuhampaat vaan kiinni tavoittaa. Illalla ajelimme Pieksämäelle treenaamaan Satsun kanssa, täytyy käydä tsekkauttamassa tuusailujamme ettei tule mitään isoja mokia jatkettua liian pitkään. :) Pulmu sai leikkiä omalla vuorollaan, tehtiin luoksetulo ja mietittiin vähän kaukoja + sivulla namituksia. Kiitos Satsu taas kaikista neuvoista! Pulmu tapasi myös Piu, pikkuisen pitää kinttujen vielä kasvaa että on Piupalle juoksukaveriksi. Autossa uni tulee jo tosi nopsaa, hyvä matkustaja tuntuisi olevan. Odotellessakin on autossa nyt jo ihan hiljaa.

Tiistai yö nukuttiinkin sitten ihan putkeen, kiltti Pulmu! Aamulla käytiin leikkimässä Kirkkopuiston reunamilla (Mikkelin tori) ja kuulosteltiin samalla autoja, jotka hämmästyttää edelleen vähän. Kiva oli leikkiä ja Pulmu löysi tosi nastan aarteenkin joskun hylkäämästä hanskasta ja siitäkin saatiin hyvä leikki aikaiseksi. Muutamat ohikulkijat pusuteltiin myös (siis Pulmu pussaili, en minä :)). Kaupalla Pulmu sai hengailla ekan tunnin ennen avaamista kun minä tein tilauksia, aika monesti sain kaivaa pientä karvakasaa pois luuvarkaista. Ei taida P vielä tietää, että myymälävarkauksista ilmotetaan poliisikoirille :) Töistä lähtiessä leikittiin hetki pihalla autotien lähellä. Kotona tyyppi otti toistatunnin riekkumiset, pakkonukutin hetkeksi syliin ja kasilta lähdettiin vielä hallille. Pulmu sai omalla treenivuorollaan leikkiä ja vähän namitella+ tehtiin kaksi luoksetuloa. Kotona riekkui vielä lelujensa kanssa, nyt nukkuu, toivottavasti koko yön :)

Ainiin, punnasin Pulmun ma, painoi 4,2kg. Eli on kasvanut jo 700g tulosta :)