Tänään töissä Pieksämäellä ja piipahdettiin aamusta HauHau hallilla ja illalla kotiin lähtiessä lähipuistossa:

-Seuruuta; ilman hihnaa, nyt oli vähän tasaisempaa kuin eilen. Suoraa, täyskäännöstä, liikeseis ja vaihtelevasti palkkaa. Koitin nyt olla tarkempi palkan suunnan kanssa, kuten Maria jo kauan sitten varoitti ottamasta palkkaa taskusta oikeaan käteen Satsukin siitä eilen huomautteli. Edistää varmaan osittain sen vuoksi. Eli palkka taskusta vasempaan käteen ja taakse. Luulin, että ei olis merkitystä kun vapautan ensin ja palkka sitten, mutta kyllä sillä on merkitystä. Kokeilin myös narppa kainalossa, tämä hyvin, mutta menee vähän itsepetoksen polulle...

-Luoksetulo pitkästä matkaa sivulle saakka; ilme ja vauhti hyvä, hyppylenkillä sivulle

-Seissejä pyörähdysavulla ja P teki näppäriä voltteja :D Vähän pienempi vartaloapu ja johan pelitti. Maahanmenoja vuorotellen istumasta ja seisomasta- nämä hyvin!

-Noudon nostoja jätetyllä pitkittäisellä kapulalla eri matkoista, hyvin! Leikittiin myös hyppyleikkiä; haki kapulan pienestä matkasta ja sitten kauas hyppäämään ja vauhtivapautus palloon. Joitakin sivulletuloja myös; vaikeaa kääntää sitä päätä muhun päin. Töissä kokeilin puruluulla ja sen kanssa kyllä pystyi olemaan tosi tomera ilme naamalla, korvat hörössä ja tarjoamaan luuta mulle takas.

Ja tietysti paljon leikkiä. Hallin hiekka on vaan niin pirus suolaista, että kun lelut niljaantuu siihen niin sitten ei enää Pulmu voi ottaa niitä suuhun. Pysty hyvin kyllä pelaamaan vinkupallolla ilman että otti sitä suuhun, pyöritti tassuillaan kun pikku kissa :)

-----------------

Puistossa seuruuta(ilman hihnaa) pidempiäkin suoria, täyskäännöksiä, kaarretta vasemmalle ja liike seis. Tuntui aika kivalta! Narppaa enimmäkseen kainalosta, Pulmu ei kyllä yhtään tajunnut mistä se pallo aina tupsahti. Vapautuksesta hyppää iloisesti mun naamalle ja sit oli tosi hämmästyneen näköinen kun pallo olikin maassa :D Seissit pyörähdysavulla nyt hyvin ja maahankin näppärästi ja nopeasti kun tein joka toinen istumasta ja sitten seisomasta. Kierron kautta sivulle, varastin leikistä narpan ja hetsasin vähän kaulakarvoista pitäen, tuli haukahdus lähetyksessä :/ Otin kiertoja eri matkoilta ja sain jopa törmäämään kerran sivulle tullessa. Tavoite se on tämäkin :) Ja taas leikittiin ja hyvin leikki :D

Kotona sivulletuloja ensin ilman kapulaa ja sitten kapulan kanssa. Kapulana kevyt keskikok ohjattu, selkeesti helpompaa tämän kanssa. Annoin vähän vauhtia jalalla ja suhahti tosi näppärää sivulle+ oli tormakkana heti pää pystyssä. Vapautin ja annoin hypätä mua vasten kapulan kanssa ja siitä kapula pois ja namia tilalle tai sitten uudestaan sivulle. Taisin ottaa jonkun luovutuksen myös. Nostoja läheltä ja siitä sivulle parilla apu käskyllä ja astuin itse pois alta, jospa alkais se peppu löytyä. Seuraamisen käännöksiä myös keittiöjumppana. Sovittiin Satsun kanssa, että irrotetaan nämä nysväykset keittiöjumpaksi ja ulkona vielä asenteella laajempia linjauksia :)

Mä luulin, että päivä töissä pitkästä aikaa väsyttäis Pulmua mutta ei... Pulmu on kovin puhakas iltaisin kotona ja tarjoaa wubbaansa (oon karsinut lelut lattiita aika vähiin, mutta jokunen on pakko olla) innokkaasti meille kaikille ihmisille. Jos ei saa repimiskaveria niin juoksuttaa sitä ympäri kämppää ja käyttää nukkuvia waleseja esteratanaan ja kaahaa välillä säkkituolin kautta. Ja käy tyrkyttämässä leluaan välillä meille ja jos siihen tarttuu niin taistelee raivokkaasti. Ja kun saa lelun itselleen niin tyrkyttää innoissaan takaisin. Eli ainakin jossain taistelee ja kovasti, sieltä se tulee :)