Tiistaina olin Pieksämäellä töissä ja piipahdettiin HauHau hallilla. Aamuin illoin ollaan tehty tunnaritreeniä lapuilla ja keskiviikkona vähän pihahömppää Kinnarin parkkiksella Eevaa odotellessa.

Tunnari:

Edistyy kivasti! Välivaiheena tuntui olevan tarve haistella laput kahteen kertaan läpi ja ilmaista oma vasta toisella ylityksellä, joskus teki jopa pienen haistelulenkin lappujen lähimaastossa ilmeellä "oletko nyt ihan varma, että se oma on tällainen lappu ja näiden muiden seassa?". Mutta nyt näyttäisi tulleen pokkaa tuohon nopeampaa päätöksentekoon ja viimeisimmät treenit on ilmaissut omaa heti kun on osunut sen kohdalle. Yleensä alkuun teen yhden teipin tai pelkän oman etsimisen ja ilmaisun ja sitten laput (vieraat+oma) kehiin riviin tai ympyrään. P:llä on nyt tosi hyvä asenne ja tekee tomeralla ilmeellä, on niin pätevä pieni! Pieksämäellä kaupalla tehtiin tiistaina muutama toisto varastossa ennen kotiin lähtöä ja kerran teki "puoli-ilmaisun" oman viereiselle, mutta toistolla ilmaisi suoraa oman tosi hyvin. Muuten ei ole mokannut kertaakaan koko viikolla vaikka tänään aamulla laitoin aika paljon vieraita lappuja ja melko tiheään. Haisteli tarkasti ja ilmaisi oman varmasti. Ilmaisutkin on olleet kerta kerralta parempia, ei enää pelkkiä kevyitä pysähdyksiä ilman kunnon nenän painamista. Tää on tosi hauskaa :) Kiitos Satsu avusta, aina kun tulee probleema niin tietää kelle soittaa :)

Pieksämäellä tiistaina:

-Kiertoja, hyppyleikkiä ja putkea ja siitä sivulletuloja ja muutama stoppikin + vauhtipalkkoja

-Ruutua; oli vähän "pallo-pallo-pallo" ilmeellä ja juoksi takaperin ja tarjosi stoppia ennen ruutua. Kyllä se sinne ruutuunkin osui ja jossain kohti kun oikein pääsi juoksemisen makuun niin pyssäyksessä liirasi hiekka alustasta huolimatta liinat ihan sykkyrään..

-Seuruuta; vähän kaikenlaista, tuntui kivalta

-Noutoja; puulla jätettyjä ja heittojakin. Jossain kohti ajattelin tehdä kokonaisen ja tuli sivulle vähän jähmeästi, en hyväksynyt sivulletuloa ja säädettiin vähän sitä (tuli viimein hyvin) mutta siitä jäi epävarmuus päälle ja kipitti ravissa mennen tullen kapulalle :( Uusintana tein jätetyn kapulan noudon ja sitten ei ollut taas mitään ongelmaa. Metalliksi kaivoin Pieksämäkeläisten aika ison kapulan ja ai että oli Pulmusta vaikeaa ottaa suuhun ja kantaa sitä. Juoksi kaula pitkänä pää ihan vaakatasossa melko varovasti; otin sitten kiertoja ja läheltä poimimisia vauhtipalkalla ja sivulle kans. Tätä pitäis muistaa ottaa enemmän myös oudolla kapulalla!!

Taisin ottaa vähän avo kakejakin ja leikittiin ja juoksutin putkea ja temppuna kiertämistä ja hyppyjä vielä. Muuten kiva, mutta suolaisessa hiekassa olevaa lelua Pulmu ei kyllä edelleenkään ota ihan hirmu mieluusti suuhun. Narpasta pystyi taistelemaan ja sillä leikkimään kun etsi aina vähän puhtaamman kohdan narusta.

-------------

Kotona ollaan tehty avo kaukoja Konsta takana leikkimässä ja häiriköimässä- ei ongelmaa.

--------------

Parkkistreeninä tein tänään seuruupätkiä ja sivulletuloja; osaa olla kyllä super näppärä ja kätevä kun vain haluaa! Mulla ei ollut edes mitää erityistä palkkaa, palkkasin kehulla, hanskalla repimällä ja hihnaa sai kans riepoa ja Pumpe oli ihan liekeissä! Tehtiin myös luoksetulon variaatioita (sivulletuloja eri matkoilta ja joku stoppikin "kisamaisesti" paitsi että annoin kaikki avut ja vapautin pysäyksestä). Jäävistä maahanmeno ja kaukoja niin, että palkaksi sai esim. tulla pujottelemaan mun jalkojen välistä. Ehkä tää oli kyllin rentoa kun en itse yrittänyt mitään erityistä, en houkutellut pätkääkään vaan iloisesti vaan kerroin Pulmulle mitä temppuja voitaisiin hupsutella. P oli ihan super super ihana :)